Friday, Jul 28th

Last update09:04:11

Te afli aici: Stiri Retail

banner optim 540x130
 

Retail

C.E. pregateste o metoda comuna pentru analizarea produselor alimentare

 • PDF
alimente analizaComisia Europeana va crea o metoda comuna pentru a constata daca in anumite state calitatea alimentelor este mai scazuta, asa cum se pretinde.

Detalii...

Carrefour a preluat platforma Bringo

 • PDF
carrefour bringoGrupul francez Carrefour a preluat pachetul majoritar de actiuni (51%) al aplicatiei de livrari Bringo, prin care utilizatorii pot comanda acasa produse la acelasi pret cu cel din magazine.

Detalii...

AGRICOLA, crestere cu 6% a cifrei de afaceri

 • PDF
agricola salamIn prima jumatate a anului 2017, grupul de firme AGRICOLA a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 6% fata de perioada similara din 2016, ajungand la 322,658 milioane lei.

Detalii...

Comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%

 • PDF
ceafa comenziDe la inceputul lunii mai, comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%, comparativ cu media raportata anterior perioadei analizate, reiese dintr-un studiu al platformei online de preparate alimentare foodpanda.ro.

Detalii...

Meda a relansat campania de promovare „Medaland”

 • PDF
meda promovareProducatorul de mezeluri Meda a relansat campania de promovare „Medaland”, gratie colaborarii cu agentia de publicitate Propaganda, noteaza Iqads.

Detalii...

Deficitul comercial a urcat cu circa 18%, in primele cinci luni din 2017

 • PDF
deficit leiRomania a inregistrat un deficit de peste 4,46 miliarde euro, in primele cinci luni din acest an, in crestere cu aproape 18%, comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS).

Detalii...

350 de romani de la abatoarele din Germania, disponibilizati

 • PDF
tonnies siteManzat GmbH, firma romaneasca cu birouri in Sögel, Germania, care a angajat circa 350 de macelari romani care munceau la abatoarele apartinand Grupului Tönnies, a depus la Tribunalul Meppen cererea de intrare in faliment. Astfel, romanii angajati acolo ar putea fi disponibilizati, scrie topagrar.com.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:10

Detalii...

Afacerile din comertul cu amanuntul, avans de 14%

 • PDF
amanunt comert2Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, considerat cel mai important indicator al consumului populatiei, a accelerat in a cincea luna a acestui an, cand a inregistrat un avans de 14% fata de luna mai 2016, arata INS.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:11

Detalii...

Penny Market, primul retailer care obtine certificarea ISO 50001

 • PDF
penny certificarePenny Market este primul retailer din Romania care obtine certificarea ISO 50001 si care are eficienta politicilor sale energetice recunoscute in acest mod de catre un organism independent, folosind un standard international, pentru toate magazinele, depozitele din tara, precum si pentru sediul central.

Detalii...

Safir a cerut ajutor de stat de 4,6 milioane de euro

 • PDF
Safir abatorul 2Producatorul de carne de pui Safir, din judetul Vaslui, a solicitat un ajutor de stat de 21 de milioane de lei, echivalentul a 4,6 milioane de euro, in vederea crearii unui numar de 471 de noi locuri de munca, se arata intr-un document postat pe site-ul Ministerului de Finante.

Ultima actualizare în Marţi, 04 Iulie 2017 13:10

Detalii...

Romfood Trading estimeaza o crestere a vanzarilor in 2017

 • PDF
peste alfredoRomfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltatorul marcii Alfredo Seafood, prognozeaza vanzari in valoare de aproximativ 2,6 milioane de euro (12 milioane de lei) in acest an, in reteaua HoReCa, in crestere cu 20% fata de anul precedent.

Detalii...

S-a deschis magazinul "cu cele mai mici preturi din tara"

 • PDF
issa marketRetailerul independent Issa, care opereaza cinci magazine in Capitala, a iesit in provincie cu un nou tip de magazin. A inaugurat la Afumati un supermarket-cash&carry despre care managementul spune ca are in momentul de fata "cele mai bune preturi din tara", scrie digi24.ro.

Ultima actualizare în Marţi, 04 Iulie 2017 13:12

Detalii...

Safir - 25 ani de experienta în investitii responsabile

 • PDF
safir deliciosiAnul 2017 este, pentru Grupul de firme Safir, anul investitiilor in dezvoltarea unui nou brand si a portofoliului de produse, un proiect amplu, aflat in plina desfasurare, fundamentat pe cercetari si investitii responsabile.

Detalii...

17 magazine PROFI deschise in luna mai

 • PDF
profi sitePROFI a deschis alte doua magazine in localitatile Cenad si Corod, inregistrand astfel un total de 17 inaugurari in luna mai, din care trei in format Standard, sase in format City si opt in format Loco.

Detalii...

Kaufland Romania, afaceri in crestere in anul 2016

 • PDF
kaufland afacereRetailerul german Kaufland a realizat o cifra de afaceri de 9,691 miliarde lei (2,134 miliarde euro) in anul calendaristic 2016, in crestere cu 5,6% fata de 2015.

Detalii...

PROFI a deschis cinci noi magazine

 • PDF
profi 5noimReteaua PROFI sporeste prin cinci noi magazine la Bacau, Timisoara, Celaru, Galicea Mare si Zagon, ajungand la un total de 545 de unitati. 

Detalii...

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea magazinelor Angst

 • PDF
mega-image-angst1Mega Image anunta ca preluarea a 19 magazine operate de reteaua Angst a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei.

Detalii...

Chiritoiu: Mega Image s-a angajat sa vanda mai multe magazine

 • PDF
mega-image-12Grupul belgian de retail Mega Image s-a angajat sa renunte la o parte din magazinele sale, pentru a primi avizul Consiliului Concurentei privind preluarea retelei Angst, a declarat, luni, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, in cadrul unei conferinte de profil.

Detalii...

Cel mai nou hipermarket „verde” Carrefour va avea 12.000 mp

 • PDF
intrare-parklake1ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Sectorul 3 al Bucurestiului,  a semnat cu Grupul Carrefour Romania un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.

Detalii...

Mega Image deschide un nou magazin in judetul Ilfov

 • PDF
mega-mega1Mega Image anunta deschiderea unui nou magazin in judetul Ilfov. Astfel, Mega Image deschide miercuri, 17 septembrie, un nou magazin Shop&Go Lalelelor 8- situat pe Strada Lalelelor nr. 8, Buftea, judetul Ilfov,cu o suprafata de vanzare de aproximativ 102 mp.

Detalii...

Mega Image ajunge la o retea de 342 de magazine

 • PDF
shopmega1Mega Image deschide vineri, 05 septembrie, trei noi magazine: doua magazine in Bucuresti si un magazin in Constanta.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80