Monday, Nov 20th

Last update03:49:00

Te afli aici: Stiri Retail

banner optim 540x130
 

Retail

Agricola Bacau vinde 56% din marfa in lanturile de magazine

 • PDF
Agricola2 vanzariAgricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne si preparate din carne, vinde 56% din productie prin intermediul lanturilor de magazine si doar 2% in propriile puncte de desfacere.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:21

Detalii...

DIANA deschide un nou magazin la Targu-Jiu

 • PDF
diana magazin targu jiuCompania DIANA anunta deschiderea unui nou magazin, in Targu Jiu. Inaugurarea va avea loc vineri, la ora 12.00. Grupul ajunge astfel la 46 de unitati deschise in patru judete.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:41

Detalii...

Selgros deschide al treilea magazin compact

 • PDF
selgros magazin nou1Selgros Cash&Carry Romania va deschide vineri, 15 septembrie, primul magazin din Bistrita si a treia unitate a sa in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016, potrivit unui comunicat al companei.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:44

Detalii...

PROFI incheie luna august cu 16 magazine noi

 • PDF
profi dofteanaReteaua de magazine PROFI a inaugurat, in ultima zi a lunii august, sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov.

Detalii...

Zanfir dezvolta noi magazine in sprijinul producatorilor romani

 • PDF
zanfir supermarketReteaua de retail Zanfir, detinuta de sotii Lilieana si Vasile Zanfir se extinde anul acesta in municipiul Focsani cu inca o unitate, care va functiona pe baza unui concept asemanator hipermarketurilor. 

Detalii...

Reteaua de magazine PROFI a depasit 600 de magazine

 • PDF
profi locoPROFI a inaugurat, saptamana aceasta, cel de-al 600-lea magazin in localitatea Slanic, judetul Prahova. Simultan, a deschis inca cinci unitati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Dridu, Cerat si Munteni, ajungand la un total de 603 magazine.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:31

Detalii...

Spartan, parteneriat eficient pentru carne de cea mai buna calitate

 • PDF
pasari spartanRestaurantele din grupul Spartan acorda o importanta deosebita calitatii carnii si a modului de preparare a acesteia.

Detalii...

PROFI a inaugurat inca trei magazine

 • PDF
profi inaugurarePROFI a deschis in aceasta saptamana doua magazine in judetul Suceava, cate unul in localitatile Vicovu de Jos si Horodnicu de Sus, si o a treia unitate in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman.

Detalii...

Penny Market a ajuns la 200 de magazine in Romania

 • PDF
penny remodelareREWE Romania isi continua planul de dezvoltare, odata cu remodelarea a 30 de magazine Penny Market din luna aprilie pana in iulie 2017.

Detalii...

Kaufland se transforma in mall

 • PDF
kaufland food court5Kaufland Romania a anuntat ca isi reinventeaza galeriile comerciale, propunand o experienta noua de cumparaturi. Compania creeaza prima sa zona de Food Court si deschide un spatiu nou de cumparaturi in exteriorul magazinului, dupa un concept de open mall.

Ultima actualizare în Luni, 07 August 2017 10:13

Detalii...

C.E. pregateste o metoda comuna pentru analizarea produselor alimentare

 • PDF
alimente analizaComisia Europeana va crea o metoda comuna pentru a constata daca in anumite state calitatea alimentelor este mai scazuta, asa cum se pretinde.

Detalii...

Agra’s, vanzari de 10 milioane de euro in primele 6 luni

 • PDF
agras salamPrimul semestru al lui 2017 a fost de bun augur pentru producatorul de mezeluri Agra’s, din judetul Alba. Compania a finalizat primul semestru cu afaceri de circa 10 milioane de euro.

Ultima actualizare în Luni, 07 August 2017 10:29

Detalii...

Carrefour a preluat platforma Bringo

 • PDF
carrefour bringoGrupul francez Carrefour a preluat pachetul majoritar de actiuni (51%) al aplicatiei de livrari Bringo, prin care utilizatorii pot comanda acasa produse la acelasi pret cu cel din magazine.

Detalii...

AGRICOLA, crestere cu 6% a cifrei de afaceri

 • PDF
agricola salamIn prima jumatate a anului 2017, grupul de firme AGRICOLA a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 6% fata de perioada similara din 2016, ajungand la 322,658 milioane lei.

Detalii...

Comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%

 • PDF
ceafa comenziDe la inceputul lunii mai, comenzile pentru preparate sanatoase au crescut cu 30%, comparativ cu media raportata anterior perioadei analizate, reiese dintr-un studiu al platformei online de preparate alimentare foodpanda.ro.

Detalii...

Meda a relansat campania de promovare „Medaland”

 • PDF
meda promovareProducatorul de mezeluri Meda a relansat campania de promovare „Medaland”, gratie colaborarii cu agentia de publicitate Propaganda, noteaza Iqads.

Detalii...

Deficitul comercial a urcat cu circa 18%, in primele cinci luni din 2017

 • PDF
deficit leiRomania a inregistrat un deficit de peste 4,46 miliarde euro, in primele cinci luni din acest an, in crestere cu aproape 18%, comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS).

Detalii...

350 de romani de la abatoarele din Germania, disponibilizati

 • PDF
tonnies siteManzat GmbH, firma romaneasca cu birouri in Sögel, Germania, care a angajat circa 350 de macelari romani care munceau la abatoarele apartinand Grupului Tönnies, a depus la Tribunalul Meppen cererea de intrare in faliment. Astfel, romanii angajati acolo ar putea fi disponibilizati, scrie topagrar.com.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:10

Detalii...

Afacerile din comertul cu amanuntul, avans de 14%

 • PDF
amanunt comert2Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, considerat cel mai important indicator al consumului populatiei, a accelerat in a cincea luna a acestui an, cand a inregistrat un avans de 14% fata de luna mai 2016, arata INS.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:11

Detalii...

Penny Market, primul retailer care obtine certificarea ISO 50001

 • PDF
penny certificarePenny Market este primul retailer din Romania care obtine certificarea ISO 50001 si care are eficienta politicilor sale energetice recunoscute in acest mod de catre un organism independent, folosind un standard international, pentru toate magazinele, depozitele din tara, precum si pentru sediul central.

Detalii...

Safir a cerut ajutor de stat de 4,6 milioane de euro

 • PDF
Safir abatorul 2Producatorul de carne de pui Safir, din judetul Vaslui, a solicitat un ajutor de stat de 21 de milioane de lei, echivalentul a 4,6 milioane de euro, in vederea crearii unui numar de 471 de noi locuri de munca, se arata intr-un document postat pe site-ul Ministerului de Finante.

Ultima actualizare în Marţi, 04 Iulie 2017 13:10

Detalii...


banner agerpress nou 554x80