Politistii bucuresteni au indisponibilizat aproximativ 550.000 kg de carne

Politistii bucuresteni au indisponibilizat aproximativ 550.000 kg de carne


Politistii bucuresteni au indisponibilizat, in urma verificarilor efectuate intr-un complex comercial, aproximativ 550.000 kg de carne, informeaza printr-un comunicat de presa DGPMB.Vineri, politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, au verificat mai multe societati comerciale ai caror reprezentanti ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 6.000.000 de lei.

carnepolitisticontrolPolitistii bucuresteni au indisponibilizat, in urma verificarilor efectuate intr-un complex comercial, aproximativ 550.000 kg de carne, informeaza printr-un comunicat de presa DGPMB.
Vineri, politistii bucuresteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, au verificat mai multe societati comerciale ai caror reprezentanti ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 6.000.000 de lei.
Verificarile efectuate de catre politistii bucuresteni au vizat opt societati comerciale care functioneaza in cadrul unui complex comercial din sectorul 2 al Capitalei si care sunt specializate in comercializarea produselor agroalimentare provenite din spatiul intracomunitar.

Potrivit Agerpres, actiunea politistilor specializati in investigarea fraudelor din cadrul Sectorului 2 Politie a fost desfasurata in baza datelor si informatiilor cu privire la faptul ca reprezentantii societatilor comerciale in cauza nu inregistreaza in evidentele financiar-contabile toate operatiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor si a impozitelor datorate catre bugetul consolidat al statului roman.

Astfel, in perioada 2012-2013, reprezentantii societatilor comerciale nu au declarat organului fiscal achizitii intracomunitare in valoare de aproximativ 23.000.000 de lei, prejudiciind in acest fel, bugetul de stat cu suma de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentand valoarea TVA.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.



Poti fi interesat si de