Campofrio, 15 ani de specialitati preparate din carne

Campofrio, 15 ani de specialitati preparate din carne


Campofrio, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de mezeluri si preparate din carne din Europa, aniverseaza 15 ani in Romania. In acest context aniversar, Campofrio invita consumatorii romani la explorarea unei lumi a pasiunii pentru excelenta, cu cele mai bune specialitati preparate din carne.

campofrio15aniCampofrio, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de mezeluri si preparate din carne din Europa, aniverseaza 15 ani in Romania. In acest context aniversar, Campofrio invita consumatorii romani la explorarea unei lumi a pasiunii pentru excelenta, cu cele mai bune specialitati preparate din carne.

Pasiunea pentru explorarea continua a spatiului gastronomic, spiritul mediteraneean, calitatea produselor si ingredientelor definesc lumea brandului Campofrio. O lume in care nu facem niciun compromis cand selectam cea mai buna carne si ingrediente, in care respectam si pastram retetele originale sau inovam in permanenta gusturi noi, autentice, pentru ca, in final, consumatorii carora ne adresam sa se bucure pe deplin de placerea gustului intens al specialitatilor Campofrio, a declarat Andra Botan, Senior BrandManager Campofrio, in cadrul Caroli Foods Group.

In Romania, Campofrio ofera consumatorilor o varietate de preparate din carne, de la specialitati din zona mediteraneeana, la preparate specific romanesti, care respecta retetele originale. Mixul de specialitati Campofrio a fost completat anul trecut prin lansarea gamei Don Curcan, cu preparate exclusiv din carne de curcan, fara alte grasimi adaugate, o premiera in categoria mezeluri din Romania. Gama Don Curcan este foarte apreciata de consumatorii din Romania, datorita continutului scazut de grasimi si colesterol si savorii intense a carnii de curcan, o alternativa sanatoasa pentru un stil de viata modern.

Secretele retetelor originale ale specialitatilor Campofrio, precum si recomandari de preparare a unor delicioase retete culinare pot fi descoperite pe site-ul companiei unde sunt dezvaluite permanent micile secrete ale unei lumi libre de compromisos si pline de pasiune.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo. Grupul Caroli Foods isi propune adoptarea calitatii ca si stil de viata, inovarea continua a portofoliului de produse si dezvoltarea unei relatii de incredere cu consumatorii si partenerii sai.



Poti fi interesat si de