Un nou produs Agricola, salamul Exclusiv


Producatorul celui mai apreciat Salam de Sibiu din Romania, Agricola, anunta lansarea pe piata a celui mai nou produs din gama sa, salamul Exclusiv. Datorita ingredientelor si retetei inovatoare, salamul Exlusiv este adresat celor mai rafinati consumatori si poate fi considerat delicatesa.

exclusivProducatorul celui mai apreciat Salam de Sibiu din Romania, Agricola, anunta lansarea pe piata a celui mai nou produs din gama sa, salamul Exclusiv. Datorita ingredientelor si retetei inovatoare, salamul Exlusiv este adresat celor mai rafinati consumatori si poate fi considerat delicatesa.

Denumirea a rezultat ca urmare a calitatii de exceptie a produsului. Este un produs de nisa, pozitionat premium-plus si avem incredere ca, in curand, vom dezvolta o gama mult mai larga de produse din aceasta categorie. Produsul este disponibil, deocamdata, in magazinele Agricola si in mai multe conturi internationale, insa il vom lista si in delicaterii, a declarat Angelica Smil, Director General al firmei Salbac companie din Grupul Agricola.

Noul produs poate fi considerat o experienta culinara completa, dupa cum spun cei care l-au creat, parintii Salamului de Sibiu. Acestia vorbesc despre o experienta provocatoare, care pune la incercare simturile din toate perspectivele: vizual, olfactiv, gustativ. Este un produs de tip salam crud-uscat de exceptie, cu arome mediteraneene subtil induse de condimente fine, naturale, imbracat in membrana naturala si mucegai nobil. Batonul Exlusiv Agricola are circa 300g, iar pretul de raft recomandat este de 80 lei/kg.

Agricola este unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania si principalul exportator din aceasta categorie. In luna septembrie 2012, compania a implinit 20 de ani de la infiintare.

Rezultatele anului 2012 au fost remarcabile, Agricola a detinut 16% din piata carnii de pui, a fost pe primul loc cu 19% din piata de semipreparate si produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu Agricola a fost lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania cu 54,6%, cota de piata in valoare (Nielsen, septembrie octombrie 2012).



Poti fi interesat si de