Cris-Tim a preluat fabrica Diavist


Unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri, Cris-Tim, anunta ca a finalizat achizitia unitatii de procesare a carnii Diavist, din comuna Magureni, judetul Prahova.

produse cris tim3Unul dintre cei mai mari producatori de mezeluri, Cris-Tim, anunta ca a finalizat achizitia unitatii de procesare a carnii Diavist, din comuna Magureni, judetul Prahova.


Aceasta achizitie a fost ca o oportunitate pentru a ne dezvolta capacitatile de productie. Anticipam ca anul viitor vom ajunge la capacitatea maxima la fabricile noastre din Filipestii de Padure. Pana acum, ofeream pietei produse premium si super-premium, dar dorim sa ne adresam tuturor consumatorilor romani, sa fim prezenti si cu produse din categoriile medium, medium-low si low. Am fi putut avea o problema din perspectiva productiei, a declarat presedintele si fondatorul grupului Cris-Tim, Radu Timis.

Fabrica Diavist are o capacitate de productie de 20 de tone pe zi, dar presedintele Cris-Tim estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, va ajunge la peste 30 de tone pe zi.

Diavist a intrat in insolventa in anul 2012, pe fondul crizei economice.



Poti fi interesat si de