Participarea Safir la Carnexpo 2017, o experienta interesanta

Participarea Safir la Carnexpo 2017, o experienta interesanta


La Indagra Food Bucuresti & Carnexpo 2017, cel mai important targ international dedicat industriei alimentare, Grupul de firme Safir a lansat in mod oficial brandul Fomica?, linia de preparate si semipreparate romanesti, din carne de pui 100% si condimente naturale, prezentand totodata noutatile brandului Zdravan Moldovenesc, primul si singurul pui cu crestere lenta din Romania cu certificat european.

fomica la carnexpoLa Indagra Food Bucuresti & Carnexpo 2017, cel mai important targ international dedicat industriei alimentare, Grupul de firme Safir a lansat in mod oficial brandul Fomica?, linia de preparate si semipreparate romanesti, din carne de pui 100% si condimente naturale, prezentand totodata noutatile brandului Zdravan Moldovenesc, primul si singurul pui cu crestere lenta din Romania cu certificat european.


Lansarea in premiera a produselor romanesti Fomica?

Lansarea oficiala a brandului Fomica?, produsele romanesti inovative marca Safir, a fost incununata cu succes, acestea raspunzand cerintelor pietei, oferind clientilor produse cu gust adevarat de pui si carne natural condimentata si contribuind, totodata, la imbunatatirea calitatii vietii romanilor.

Impartasirea noutatilor brandului Zdravan Moldovenesc

Atestarea Beter Leven acordata puiului Zdravan Moldovenesc in anul 2017, de o fundatie olandeza pentru protectia animalelor, a fost prezentata, de asemenea, in mod oficial in cadrul evenimentului. S-au mentionat avantajele standardului Beter Leven pentru procesarea carnii de pui si conditiile deosebite de bunastare ale puilor, conditii de care beneficiaza puiul Zdravan Moldovenesc, singurul pui cu aceasta atestare din Romania.

Intalniri frumoase cu parteneri actuali

Reintalnirea unor parteneri care de-a lungul anilor au adus valoare adaugata atat afacerilor comune cat si relatiilor personale, a reprezentat, ca de fiecare data, un moment de bucurie pentru reprezentantii Grupului de Firme Safir.

Noi relatii de afaceri, noi parteneriate adevarate

Participarea la cea mai mare expozitie pe domeniul alimentar din Romania, Indagra Food & Carnexpo, a oferit ocazia de a incheia noi parteneriate, bazate pe valori sanatoase, precum transparenta, respectul si deschiderea spre a gasi intotdeauna solutiile cele mai potrivite pentru orice provocare, in mod onest, la fel ca intr-o familie.



Poti fi interesat si de