Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Stiri Procesare Miratorg a introdus o linie de productie halal

banner optim 540x130
 

Miratorg a introdus o linie de productie halal

  • PDF
miratorg halal2Holdingul rus Miratorg a lansat o gama de produse halal din carne de vita si din carne de pui, atat pentru magazinele proprii, cat si pentru export in tarile din Golf si in fostele tari sovietice din Comunitatea Statelor Independente.

Inca de la inceputul anului 2016, Miratorg a certificat mai multe fabrici de prelucrare a carnii in conformitate cu standardele musulmane, stabilind exporturi de carne halal in fostele tari sovietice din Orientul Mijlociu si in tarile musulmane. Trei produse halal au fost introduse deja in magazine - carne de vita Black Angus, carne de vita crescuta pe pasune si carne de pui, a anuntat compania.

Miratorg se asteapta ca, in viitorul apropiat, sa extinda vanzarile de carne de halal. Aceasta miscare este in concordanta cu planurile de dezvoltare a lantului de distributie al companiei.

Holdingul agricol Miratorg a fost fondat in 1995, fiind astazi unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de carne pe piata rusa. Miratorg este o companie integrata, realizand un ciclu complet de productie.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:42


banner agerpress nou 554x80