Sunday, Jan 21st

Last update11:34:38

Te afli aici: Stiri Procesare Lactag vinde fabrica de mezeluri „Pe gustate”

banner optim 540x130
 

Lactag vinde fabrica de mezeluri „Pe gustate”

  • PDF
lactag licitatieProducatorul de lactate si mezeluri Lactag Costesti, aflat in insolventa din 2015, vinde la licitatie fabrica de procesare a carnii „Pe gustate”.

Anuntul a fost facut de Casa de Insolventa Transilvania (CITR), in calitate de administrator judiciar al producatorului.

Fabrica este amplasata la periferia orasului Craiova, in comuna Carcea (jud. Dolj), iar productia atinge in prezent un nivel de 4 tone/zilnic.

Capacitatea de productie a fabricii este de maxim 20 de tone pe zi, 10 tone mezeluri si 10 tone carne proaspata. In cadrul fabricii sunt angajate peste 60 persoane, angajati cu experienta relevanta in domeniu, coordonati de ingineri, tehnologi cu peste 10 ani vechime in prelucrarea carnii si producerea de mezeluri.

„Afacere la cheie, linia de business fabrica de mezeluri «Pe Gustate» pune la dispozitie peste 100 de retete de produse: mezeluri fiert-afumate, specialitati, afumaturi, produse semi-uscate etc., 1.500 de clienti activi, contracte aflate in forma de negociere cu diversi parteneri, interni dar si externi, personal calificat si sisteme de fluxuri integrate”, se arata in anuntul publicat de casa de insolventa.

Fabrica a fost construita in anul 2010, fiind achizitionata de Lactag SA in anul 2013.

In anul 2016, producatorul a raportat o cifra de afaceri de 32,7 milioane de lei, la jumatate fata de anul precedent si pierderi de circa 26 de milioane de lei.

banner agerpress nou 554x80