Deliciosul de Vaslui O sanatate de pui


Cand activezi intr-o industrie cum este cea alimentara, iar produsul tau este ales de milioane de romani, esti responsabil nu doar de siguranta alimentului, ci si de garantia constanta a calitatii lui.

deliciosul2Cand activezi intr-o industrie cum este cea alimentara, iar produsul tau este ales de milioane de romani, esti responsabil nu doar de siguranta alimentului, ci si de garantia constanta a calitatii lui.


Pentru grupul de firme Safir, respectul pentru calitate si client se reflecta in garantia gustului adevarat de pui, obtinut printr-un proces tehnologic corect si complex, dezvoltat in peste 25 de ani de experienta, in conformitate cu legislatia in vigoare si standardele europene in domeniu.

Pui sanatos, delicios de gustos

Crescut in fermele proprii, intr-un loc cu asternut de paie, hranit cu furaje pe baza de cereale, Deliciosul de Vaslui este un pui sanatos, pe placul tuturor celor de acasa, a carui crestere nu a fost stimulata in niciun fel, pe care-l poti condimenta si gati cum poftesti.

Gustul adevarat de pui se recunoaste usor si repede. De cum il iei de la raft, culoarea, textura si mirosul iti garanteaza ca ceea ce ai cumparat este un pui sanatos, la un pret corect. Imediat ce-l gatesti si vezi cat de voinic ramane, ai siguranta ca ceea ce consumi este carne de pui sanatoasa, neinjectata cu apa, hormoni sau alti stimulatori de crestere.

Umor sanatos ca sa traiesti frumos

Pui responsabil si cu valori sanatoase,Deliciosul de Vaslui este cel mai sociabil pui din mediul online, cu peste 36.000 fani pe pagina de Facebook, care urmaresc blogul sau de retete si sfaturi pentru un stil de viata sanatos.

Afla mai multe despre gustul adevarat de pui pe deliciosul.ro si pe pagina de Facebook Deliciosul de Vaslui.



Poti fi interesat si de