Monday, Jan 22nd

Last update10:41:07

Te afli aici: Stiri Procesare Scandi Standard achizitioneaza Farm Manor

banner optim 540x130
 

Scandi Standard achizitioneaza Farm Manor

  • PDF
gaini scandi standardGrupul nordic Scandi Standard a semnat un acord pentru achizitionarea celui mai mare procesator de pui din Irlanda, Manor Farm. Tranzachia urmeaza sa se ridice la 94 de milioane de euro, scrie globalmeatnews.com.

Potrivit oficialilor Scandi Standard, piata irlandeza de prelucrare a pasarilor a fost similara cu cea a tarilor nordice. Ambele regiuni se confrunta cu o cerere de aprovizionare interna, ambele piete de consum fiind similare în ceea ce priveste marimea, populatia si produsul intern brut.

"Sunt increzator cu privire la aceasta afacere, intrucat Manor Farm satisface toate criteriile noastre de achizitie. Compania e profitabila in concordanta cu operatiunile noastre existente, este bine manageriata si este liderul de necontestat al pietei de pui din Irlanda", a declarat Leif Bergvall Hansen, CEO al Scandi Standard, citat de globalmeatnews.com.

Manor Farm este condusa de fratii Vincent si Justin Carton, care reprezinta a opta generatie a familiei in acest business. Dupa preluare, intentioneaza sa ramana actionari la Scandi Standard. Compania irlandeza a avut anul trecut venituri nete de 164 milioane de euro.

Ultima actualizare în Marţi, 04 Iulie 2017 13:11


banner agerpress nou 554x80