Alfredo a investit 350.000 de euro in gama de produse Gata de Gatit

Alfredo a investit 350.000 de euro in gama de produse Gata de Gatit


Importatorul de peste si fructe de mare Alfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, a investit 350.000 de euro intr-un sistem de logistica si prelucrare si ambalare speciala, din care 200.000 de euro la inceputul anului, cand a fost lansata linia produselor Gata de Gatit.

alfredo3Importatorul de peste si fructe de mare Alfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, a investit 350.000 de euro intr-un sistem de logistica si prelucrare si ambalare speciala, din care 200.000 de euro la inceputul anului, cand a fost lansata linia produselor Gata de Gatit.


Gama de produse Gata de Gatit reduce timpul de pregatire, asigura o mentinere indelungata a prospetimii si o crestere a perioadei de valabilitate a produsului.

Previziunile dezvoltatorului marcii Alfredo Seafood pentru gama de produse Gata de Gatit vizeaza atingerea unei cote de piata de 50% pana la sfarsitul lui 2017 si triplarea volumelor vandute, pana in 2022.

Gama Gata de Gatit cuprinde pesti proaspeti, salbatici sau de acvacultura, iar intre sortimente se regasesc atat pesti comuni cum sunt somonul, macroul, pastravul sau dorada, cat si specialitati ca fileul de cod, randunica de mare, cotletul de ton, frigaruile de creveti sau fileul de chefal.

Soiurile de peste care fac parte din gama Gata de Gatit sunt pescuite in special din Marea Mediterana, Atlanticul de Nord si Marea Nordului. Anumite specii sunt aduse si din Marea Baltica, precum si din alte zone de importanta secundara din punct de vedere al dimensiunii capturilor, precizeaza importatorul.

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania.



Poti fi interesat si de