Fomica? un nou brand de preparate romanesti lansat de Safir

Fomica? un nou brand de preparate romanesti lansat de Safir


Grupul de firme Safir, cu o experienta de peste 25 ani pe piata alimentara, lanseaza brandul de preparate si semipreparate romanesti Fomica?, largindu-si portofoliul de produse si pastrand entuziasmul si ritmul alert al evolutiei, conform strategiei si directiilor de dezvoltare continua.

safir fomicaGrupul de firme Safir, cu o experienta de peste 25 ani pe piata alimentara, lanseaza brandul de preparate si semipreparate romanesti Fomica?, largindu-si portofoliul de produse si pastrand entuziasmul si ritmul alert al evolutiei, conform strategiei si directiilor de dezvoltare continua.


Preparate romanesti din carne pura si condimente naturale

Create din carne de pui proaspata si condimente naturale, dupa retete bine mestesugite, produsele Fomica? sunt gandite de un specialist in domeniu si dezvoltate impreuna cu acesta in sectia de productie Safir, pentru a satisface gusturile si pofta romanilor, valorificand traditii culinare autentice prin reinterpretare si aducere in contemporaneitate.

Retete bine mestesugite, gata pregatite

Toate produsele Fomica?, din gamele Pui pe jar si Pui la ghiozdan, sunt dezvoltate pe baza unor ingrediente unice: gustul adevarat de pui, carnea proaspata si pura - fara amestecuri, aditivi, conservanti, coloranti -, garantata de lantul valoric Safir, condimentele naturale atent alese si retetele bine mestesugite, exact pe pofta romanului.

Pui pe jar

Pui pe jar este gama Fomica? dedicata preparatelor pentru gratar, care include: produse refrigerate, baitate, clasice si picante, din carne pura cu gust adevarat de pui, si carnati de pui proaspeti, clasici si picanti.

Pui la ghiozdan

Pui la ghiozdan este gama Fomica? in plin proces de dezvoltare, care surprinde printr-o reteta unica de parjoale, gata preparate, menite sa le faca romanilor viata mai usoara si sa le aduca aminte de gustul autentic al parjoalelor, ca la mama acasa, reinterpretat intr-o maniera actuala, gustoasa si sanatoasa.

Rapid de pregatit, usor de servit

Produsele Fomica? sunt disponibile in magazinele din reteaua clasica de distributie si se adreseaza romanilor cu pofta de viata si de sarbatoare, care apreciaza gustul adevarat de pui al produselor pentru gratar, baitate si natural condimentate. Pentru pofte de-a gata, pentru cei care vor sa economiseasca timp si sa-si faca viata mai usoara, Fomica include produse gata gatite din carne pura si condimente naturale, dupa retete bine mestesugite.

Afla mai multe despre produsele Fomica? si Grupul de firme Safir:

www.safir.ro

reteaua de distributie Safir



Poti fi interesat si de