Muschiul File de la Vascar, desemnat Produsul anului 2017

Muschiul File de la Vascar, desemnat Produsul anului 2017


Muschiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova in Bucate, de la Vascar, a castigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialitati din carne.

vascar muschiMuschiul File Crud Uscat Feliat din gama Moldova in Bucate, de la Vascar, a castigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialitati din carne.


Premiul Produsul Anului inseamna mult pentru noi. Ne bucuram ca gustul savuros si calitatea produselor noastre sunt apreciate de toti romanii, indiferent de regiune spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

In cadrul concursului, consumatorii au votat produsele preferate din perspectiva a trei criterii: inovatie, atractivitate si satisfactie.

Muschiul file crud uscat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adreseaza acelui segment de consumatori ce cauta produse savuroase, dar si sanatoase, prezentate intr-un ambalaj modern, usor de manevrat, care sa permita un consum rapid, comod si eficient a adaugat Vlad Ciuburciu.

Competitia se afla la a 8-a editie in Romania si reprezinta cel mai amplu studiu de comportament al consumatorilor.

Acesta s-a desfasurat in luna aprilie 2017, pe un panel de 6.000 de consumatori romani, cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. In competitie au fost inscrise produse din segmentul FMCG care au inregistrat o inovatie in ultimele 18 luni.

Muschiul File Crud Uscat Feliat de la Moldova in bucate este pregatit dupa o reteta traditionala romaneasca. Punem la afumat cu lemn de esenta tare 1,4 kg de carne si apoi o maturam cu grija timp de 2-3 saptamani la loc aerisit. Obtinem 1 kg de muschi crud uscat si aromat, cu gust specific romanesc, asa cum il stiai odata, explica reprezentantii Vascar.



Poti fi interesat si de