Vascar, crestere de 14% a cifrei de afaceri in primul trimestru din 2017

Vascar, crestere de 14% a cifrei de afaceri in primul trimestru din 2017


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne din Romania, a inregistrat o crestere a vanzarilor de 14% in primele 3 luni ale lui 2017, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

vascar moldovaVascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne din Romania, a inregistrat o crestere a vanzarilor de 14% in primele 3 luni ale lui 2017, fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Categoria mezelurilor a inregistrat o crestere de 9%, in timp ce pe segmentul conserve, cifra de afaceri a crescut cu 26% in T1 2017, fata de perioada similara a anului trecut.

Rezultatele obtinute pana in acest moment sunt in linie cu obiectivele stabilite la inceputul anului. Pentru 2017, Vascar isi propune o crestere a cifrei de afaceri de 20%, in contextul extinderii canalelor de distributie si eficientizarii productiei. In acelasi timp, ne bucuram sa constatam o crestere constanta a vanzarilor la mezelurile din gama Moldova in bucate, ca urmare a cresterii popularitatii brandului la nivel national, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

In volum, cresterea raportata la nivelul companiei este de 7% in primele 3 luni ale anului 2017, fata de primul trimestru din 2016.



Poti fi interesat si de