Angst stimuleaza vanzarile printr-un magazin virtual

Angst stimuleaza vanzarile printr-un magazin virtual


Producatorul de mezeluri Angst tine pasul cu tehnologia si isi intensifica vanzarile prin intermediul unui magazin virtual.

angst vanzareProducatorul de mezeluri Angst tine pasul cu tehnologia si isi intensifica vanzarile prin intermediul unui magazin virtual.
Clientii au posibilitatea de a cumpara produsele Angst de acasa, accesand site-ul www.e.angst.ro.

Atat tu cat si oaspetii tai veti putea savura o gama de produse super specialitati pe care le gasesti doar in restaurante de lux. Nu mai stai la coada nici la vitrina, nici la casa pachetul tau va veni la tine acasa sau in cel mai apropiat magazin Angst, unde vei intra, vei plati si vei putea pleca in cel mai scurt timp. Acestea sunt avantajele plasarii unei comenzi, pe care reprezentantii companiei Angst le promoveaza pe site.

Totodata, acestia ofera garantia ca toate produsele comandate sunt foarte proaspete, fiind fabricate cu maximum 24 de ore nainte de a ajunge la clienti.

Diferenta dintre site-ul www.e.angst.ro si alte site-uri similare este aceea ca produsele din carne comandate online, pe acest site, sunt livrate direct din fabrica, si nu din magazine.

Magazinul online contine toate produsele din portofoliul companiei, la sectiunile Carne, Preparate din carne, Speciale pentru gratar, Salate si mancaruri.



Poti fi interesat si de