Grupul Diana estimeaza o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro in 2017

Grupul Diana estimeaza o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro in 2017


Grupul de firme Diana, detinut de familia Craciunescu din Ramnicu Valcea, a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 95,9 milioane de euro, in crestere cu 7% fata de anul precedent.

diana grGrupul de firme Diana, detinut de familia Craciunescu din Ramnicu Valcea, a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 95,9 milioane de euro, in crestere cu 7% fata de anul precedent.
Din aceasta valoare, cifra de afaceri a abatorului si a fabricii de mezeluri a fost de 69 de milioane de euro, in timp ce vanzarile magazinelor Diana au ajuns anul trecut la 25 de milioane de euro.

Cifra de afaceri a avut un trend ascendent in 2016 comparativ cu 2015. Principalii factori care au sustinut acest rezultat sunt cresterea calitatii produselor si serviciilor companiei Diana, dar si mentinerea unei legaturi cat mai stranse cu clientii. In ceea ce priveste divizia de retail, performanta a fost influentata de extinderea numarului de magazine, dar si de modernizarea celor existente, precum si cresterea diversitatii de produse oferite, a declarat Irina Craciunescu, directorul general al companiei.

Din punct de vedere cantitativ, pe poarta fabricii ies zilnic 80 de tone de carne si preparate din carne. Compania Diana va investi in perioada care urmeaza in modernizarea si in retehnologizarea liniei de productie si de ambalare a produselor si a preparatelor din carne, obiectivele investitiei fiind de a mentine tehnologia la standardele europeane. O alta tendinta de dezvoltare pentru anul 2017 este cresterea capacitatii de picking, a completat Irina Craciunescu.

Reprezentantii companiei intentioneaza sa ajunga la 50 de unitati comerciale pana la finalul acestul an, avand in plan inaugurarea unui nou concept, Diana Gourmet.

Compania Diana a fost infiintata in anul 1991 de catre antreprenorul roman Dumitru Craciunescu. In prezent grupul are in portofoliu peste 250 de produse si opereaza 44 de magazine proprii, dar este prezent si in marile lanturi si in comertul traditional.



Poti fi interesat si de