O noua imagine pentru Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu

O noua imagine pentru Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu


Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS) are, incepand din luna martie, o noua identitate vizuala, raspunzand, in acest fel, nevoii de a oferi consumatorilor un mesaj unic si coerent, usor de accesat.

salam asociatieAsociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS) are, incepand din luna martie, o noua identitate vizuala, raspunzand, in acest fel, nevoii de a oferi consumatorilor un mesaj unic si coerent, usor de accesat.
Site-ul www.salamuldesibiu.ro ofera informatii despre produs, ingrediente si aspecte interesante despre modalitatea de fabricare, dar si despre istoria lui, despre legislatie si modalitatea de a adera la APSS. Asociatia ii reuneste pe cei sase producatori care au dreptul, in acest moment, sa fabrice Salam de Sibiu (Agricola Bacau, Aldis, H&E Reinert, Salsi SA si Scandia Sibiu, membrii fondatori, si Cris-Tim, producatorul care a aderat in luna iulie a anului trecut), scopul ei fiind mentinerea Indicatiei Geografice Protejate, obtinute anul trecut, la data de 19 februarie, precum si dezvoltarea durabila a produsului, sprijinirea si cresterea puterii economice a producatorilor, pe plan national si international.

Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu reprezinta, in primul rand, o garantie a faptului ca pe masa consumatorilor va ajunge intotdeauna Salam de Sibiu de cea mai buna calitate. Ne dorim sa devenim o voce puternica si suntem mandri sa ducem mai departe un produs cu o vechime de peste 100 de ani, de la o generatie la generatie., a declarat Carmen Gavrilescu, presedinte al Asociatiei si marketing manager al Agricola Bacau.

Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu este o structura sustinuta de presedintii celor sase companii membre, iar conducerea este reprezentata prin Carmen Gavrilescu, in calitate de presedinte si de Sorin Minea, presedinte al Angst, in calitate de vicepresedinte. Asocierea se realizeaza prin completarea unei cereri si prin parcurgerea procedurii, conform legislatiei in vigoare, conditiile de a deveni membru APSS fiind detinerea unei fabrici, realizarea produsului conform caietului de sarcini si apartenenta la arealul geografic format din judetele Bacau, Brasov, Calarasi, Covasna, Ilfov, Prahova, Sibiu si din municipiul Bucuresti.



Poti fi interesat si de