Danish Crown ataca piata procesatorilor de carne de vita

Danish Crown ataca piata procesatorilor de carne de vita


Danish Crown va deveni unul dintre cei mai mari procesatori de carne de vita din Germania, dupa ce va prelua abatorul Teterower Fleisch din nordul Germaniei, masura anuntata printr-un comunicat de presa.

danish crownDanish Crown va deveni unul dintre cei mai mari procesatori de carne de vita din Germania, dupa ce va prelua abatorul Teterower Fleisch din nordul Germaniei, masura anuntata printr-un comunicat de presa.
Prin aceasta miscare, Danish Crown va urca pe locul cinci in topul celor mai mari abatoare din Germania. Pretul preluarii nu a fost dat publicitatii, insa surse citate de Global Meat News au declarat ca intelegerea este evaluata la cateva zeci de milioane de euro.

Presedintele si directorul general al grupului Danish Crown, Jais Valeur, a declarat ca strategia acestuia este concentrata pe intarirea pozitiei de lider de piata in nordul Europei.

Ne-am propus sa crestem vanzarile pe divizia de carne de vita, care sa detina o cota mai mare in totalul operatiunilor desfasurate de Danish Crown. In acelasi timp, vrem sa ne concentram mai mult pe produsele organice, a declarat Valeur.

Grupul va reusi sa isi indeplineasca acest obiectiv prin preluarea abatorului Teterower Fleisch, a carui productie anuala (110.000 de bovine pe an) este in proportie de 20% organica.



Poti fi interesat si de