Safir O afacere de familie cu traditie


Traditia spune ca sarbatorile de iarna si mai ales Craciunul se petrec in familie, cu bucate traditionale si bucurii sincere. Insa, fiecare familie are obiceiurile ei si niciuna nu seamana cu alta, chiar si atunci cand vorbim despre afaceri de familie cu traditie in industria alimentara.

safir traditieTraditia spune ca sarbatorile de iarna si mai ales Craciunul se petrec in familie, cu bucate traditionale si bucurii sincere. Insa, fiecare familie are obiceiurile ei si niciuna nu seamana cu alta, chiar si atunci cand vorbim despre afaceri de familie cu traditie in industria alimentara.
La noi, in Safir, traditia este sa facem totul cu pofta in fiecare zi si grija pentru ce-i al nostru: pui, echipa, natura, parteneri si traditii, pastrand entuziasmul originar de a face lucrurile bune, in mod cinstit cu orice pret, astfel incat ele sa transforme in bine comunitatea in care se intampla.

In cei 25 de ani plini de viata, in jurul micii afaceri de familie create dintr-un darac si o moara de Ghiorghi Safir, s-au adunat peste 500 oameni cu valori sanatoase si idealuri marete, pentru care maratonul reprezinta o forma de viata.
Si, la fel ca in orice familie, puii nostri sunt cea mai buna carte de vizita.

Traditia gustului adevarat de pui a Deliciosului de Vaslui reprezinta pentru milioane de romani care aleg sa consume un pui sanatos, pe placul tuturor celor de acasa, constanta calitatii si siguranta unui produs de incredere. Datorita gustului si a personalitatii sale unice, Deliciosul de Vaslui transforma orice masa in familie intr-o sarbatoare, plina de veselie si arome delicioase, promovand obiceiuri si valori sanatoase cu care sa crestem impreuna.

De felul lui mai de la tara, Zdravan Moldovenesc, puiul crescut agale cum cere traditia, cu drag, pofta si mult papusoi la noi in Safir, avand o culoare specifica, asemanatoare celor din ograda bunicii, desavarseste gustul traditional al bucatelor romanesti si readuce amintirile copilariei in orice sarbatoare de familie.

Ce ne leaga pe toti oamenii din Safir este respectul pentru familie si traditie, pofta de viata si bucuria de a cladi impreuna un viitor mai bun pentru copii nostri si pentru toate generatiile care vor veni, chiar daca acest lucru inseamna un efort sustinut pentru a ne creste puii in ferme proprii, a-i hrani cu ce este mai bun si mai sanatos, a-i ajuta sa se ridice cu fortele proprii, fara a le grabi cresterea, si a le deschide bratele si portile astfel incat sa zboare cat mai departe, voinici si mandri de tot ceea ce sunt si de locul din care provin.

Grupul Safir are o experienta de peste 25 de ani pe piata carnii din Romania si nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea si controlul calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

Afla mai multe despre grupul de firme Safir:
www.safir.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.deliciosul.ro
www.nutriva.ro



Poti fi interesat si de