Monday, Oct 23rd

Last update03:44:05

Te afli aici: Stiri Procesare Vascar anunta o crestere a vanzarilor cu 34% la preparatele din carne

indagra 2017
 

banner optim 540x130
 

Vascar anunta o crestere a vanzarilor cu 34% la preparatele din carne

  • PDF
vascar carneVascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne din Romania, a inregistrat o crestere de 34% a vanzarilor la preparatele din carne in primele 4 luni din 2016, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cea mai mare crestere este reprezentata de vanzarile de specialitati taranesti din gama premium „Moldova in Bucate”.
„La 6 luni de la extinderea gamei <> si in categoria de preparate din carne, aceasta a ajuns sa reprezinte 30,6% din vanzarile de preparate ale companiei. Cele mai bine cautate produse sunt specialitatile taranesti - sunca Praga, crenwurstii din piept de pui, salamurile si carnatii premium. Reducerea TVA-ului la alimente de la 24% la 9% a condus, pe de o parte, la orientarea clientilor catre produse de calitate superioara, si pe de alta parte, la cresterea in volum a vanzarilor”, spune directorul de marketing Vascar, Vlad Ciuburciu.

O crestere semnificativa a vanzarilor este inregistrata si la categoria conserve – mancare la cutie. Astfel, vanzarile din acest segment au crescut cu 43% in primele 4 luni din 2016, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sub brandul „Moldova in Bucate” Vascar produce mancaruri la cutie dupa retete din bucataria traditionala moldoveneasca: ciorba radauteana, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita si carnaciori cu fasole. Gama de mancaruri s-a imbogatit recent cu inca doua sortimente: tocanita de cartofi cu pulpa de porc si ghiveci de legume, un produs de post.

Cu peste 30 de ani de experienta si o cifra de afaceri de aproape 61.2 milioane de lei in 2015, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase.

banner agerpress nou 554x80