Valorificarea apelor uzate si a deseurilor animale

Valorificarea apelor uzate si a deseurilor animale


Colsen - Van den Hul va da posibilitatea de a crea venituri din ape uzate si deseuri animale, cu: sisteme de epurare a apelor uzate cu producere de biogaz si scaderea costurilor; sisteme de producere biogaz ca investitie rentabila.

colsen-epurare1Colsen - Van den Hul va da posibilitatea de a crea venituri din ape uzate si deseuri animale, cu: sisteme de epurare a apelor uzate cu producere de biogaz si scaderea costurilor; sisteme de producere biogaz ca investitie rentabila.


Sistemele sunt instalatii la cheie, personalizate, realizate cu tehnici robuste si tehnologii moderne, care au ca scop scaderea costurilor si maximizarea productiei de biogaz si nutrienti din ape uzate si deseuri animale.

Aceste sisteme au fost implementate cu succes la abatoare, fabrici de procesare si ferme de animale in Europa. In decembrie a.c. grupul Colsen - Van den Hul va pune in functiune un sistem de epurare ape uzate la cel mai mare abator din Olanda, al grupului VION.

Pentru a creste productia de biogaz din dejectiile de pui si deseurile de abator, grupul Colsen - Van den Hul a dezvoltat o instalatie care extrage si recupereaza azotul sub forma de fertilizatori de amoniu a caror pret de piata este de peste 200 euro/tona.

Biogazul si energia pot deveni pentru dumneavoastra o sursa sigura de venit! Prin implemenatarea acestor sisteme, proprietarii de abatoare, fabrici de procesare a carnii, ferme zootehnice, isi pot crea un avantaj economic prin valorificarea materiei organice si a nutrientilor din ape uzate si deseuri animale.

Cei interesati in ce consta un sistem de producere biogaz, sau un sistem de epurare ape uzate cu producere de biogaz, ne pot vizita la Seminarul Integrat din 19 si 20 noiembrie.

Colsen - Van den Hul sustine schimbarea mentalitatii fata de deseuri. Implemenatarea acestor sisteme va duce la o schimbare de mentalitate si la un mediu inconjurator mai curat.



Poti fi interesat si de