AGRICOLA lanseaza gama Usor de Gatit


AGRICOLA, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare din Romania, anunta lansarea pe piata locala a unei game inovatoare de produs: Usor de Gatit, creata special pentru femeile care, indiferent de varsta, traiesc mereu in actualitate, sunt preocupate de timpul lor si inventive.

agricola-usor1AGRICOLA, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare din Romania, anunta lansarea pe piata locala a unei game inovatoare de produs: Usor de Gatit, creata special pentru femeile care, indiferent de varsta, traiesc mereu in actualitate, sunt preocupate de timpul lor si inventive.


LA AGRICOLA am vrut intotdeauna sa oferim consumatorilor noutate si diversitate pentru ca acestia sa gateasca mai usor, cu imaginatie, intr-o varietate de ocazii de consum. Usor de Gatit este raspunsul nostru pentru femeile preocupate sa gateasca acasa celor dragi. Practic, oferim femeilor posibilitatea de a achizitiona produse gata personalizate, astfel incat pregatirea carnii si timpul petrecut in bucatarie sa fie mai eficiente si mai placute. Produsele sunt in linia unei alimentatii sanatoase si dietetice - carne de pui dezosata, piept si pulpa fara piele - si, de asemenea, sunt foarte versatile deoarece faciliteaza mai multe solutii de preparare. Sunt portionate, feliate sau rulate, dupa caz, gata sa devina preparate gustoase in maini pricepute, gatite in diverse moduri: salate, supa, ciorba, snitel, friptura la grill, rulouri umplute dupa bunul plac. Sunt produse cu valoare adaugata, un sprijin real pentru femeia moderna, a declarat Tatiana Cimpoesu, Vice-Presedinte AGRICOLA.

Gama Usor de Gatit se prezinta intr-un ambalaj nou,cu un design atractiv, in culori vesele, care se distinge usor pe raft si prin gramaje mici (400 600 grame), disponibile la un pret accesibil. Noua gama inglobeaza deocamdata cinci sortimente, ambalate in atmosfera controlata: Cubulete din piept de pui, Muschiulet din piept de pui, Minisnitele din piep de pui, Piept de pui feliat si, respectiv, Rulouri din pulpa de pui.

Gama Usor de Gatit vine in continuarea strategiei de diferentiere a brandului AGRICOLA , in ceea ce priveste segmentul carne de pasare, concretizata pana acum de Puiul Familist, Puiul Antistres si Puiul Fericit, produse validate in ultimii ani de preferintele consumatorilor. Continuam sa inovam, incercand sa intelegem cat mai bine asteptarile consumatorilor nostri si mai ales dorinta femeilor de a fi apreciate si in calitate de femei cu bun gust si imaginatie in bucatarie, a precizat Tatiana Cimpoesu.

Produsele Usor de Gatit se gasesc deja pe rafturile Auchan, BILLA, Carrefour, Cora, Kaufland, METRO, Real, precum si in magazinele AGRICOLA.

Agricola este unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui din Romania si principalul exportator din aceasta categorie, care in septembrie 2014 a implinit 22 de ani de la infiintare.



Poti fi interesat si de