Compania Ana si Cornel participa la Indagra Food

Compania Ana si Cornel participa la Indagra Food


Compania Ana si Cornel participa la Targul International Indagra Food, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara, ce va avea loc anul acesta in cadrul Pavilionului Central Romexpo, in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie.

anacornel-indagraCompania Ana si Cornel participa la Targul International Indagra Food, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara, ce va avea loc anul acesta in cadrul Pavilionului Central Romexpo, in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie.


Indagra reprezinta platforma ideala atat pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea unor noi relatii de business. Targul Interna?ional isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din Romania, cea de-a VII-a editie reunind cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, se arata intr-un comunicat al companiei.

Anul 2014 reprezinta un an special pentru compania noastra, deoarece marcheaza 20 de ani de activitate in domeniul alimentar. Ne mandrim cu experien?a acumulata si cu fidelitatea clien?ilor nostri, care au apreciat calitatea produselor Ana si Cornel de-a lungul acestor 20 de ani. Asadar, participarea in cadrul Targului International Indagra Food reprezinta o ocazie ideala de a interactiona cu clientii si de a le oferi informatii despre produsele lor preferate, declara Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel.

In cadrul targului, pe parcursul celor cinci zile de desfasurare, vizitatorii vor fi intampinati de profesionisti din domeniu, pentru a afla cat mai multe informatii despre produse si modalitatea de realizare a acestora.



Poti fi interesat si de