Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel, inscrisa in cadrul EY Entrepreneur of The Year Romania 2014

Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel, inscrisa in cadrul EY Entrepreneur of The Year Romania 2014


Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel, care de-a lungul timpului a dobandit respectul angajatilor, competitorilor, clientilor si comunitatii, este inscrisa in cadrul primei editii a competitiei EY Entrepreneur of The Year 2014 Romania.

anacornel11Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel, care de-a lungul timpului a dobandit respectul angajatilor, competitorilor, clientilor si comunitatii, este inscrisa in cadrul primei editii a competitiei EY Entrepreneur of The Year 2014 Romania.


Carmina Paraschiv conduce un business cu o traditie de peste 20 de ani, compania Ana si Cornel situandu-se constant in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual si respectand cele mai inalte standarde de calitate si de management.

Cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajati, o retea de peste 80 de magazine proprii, peste 3000 de clienti din intreaga tara - sunt doar cativa dintre indicatorii care o recomanda pe Carmina Paraschiv in competitia EY.

EY Entrepreneur Of The Year inseamna un pas important atat pentru noi, cat si pentru oamenii din companie. Rezultatele business-ului pe care il conduc, increderea acordata de clientii nostri si toate invatamintele acumulate pe parcursul acestor ani imi confirma faptul ca suntem pe drumul cel bun, a declarat Carmina Paraschiv, Director General al Companiei Ana si Cornel.

Programul Entrepreneur Of The Year reprezinta singura competitie antreprenoriala organizata la nivel mondial, care are drept scop punerea in valoare a povestilor de success ale antreprenorilor. Programul a fost initial demarat de Ernst & Young in 1986 in S.U.A, iar incepand cu anul 1993, competitia s-a extins si in alte tari. Titlul World Entrepreneur Of The Year se acorda la Monte Carlo, iar in fiecare an, in cadrul competitiei sunt nominalizati peste 5.000 de antreprenori.

In acest an, programul se desfasoara in peste 60 de tari de pe Glob, printre care si Romania. Astfel, antreprenorii romani au fost invitati sa participe la competitie, incurajand in acest mod dezvoltarea activitatii antreprenoriale la nivel local. Titlul Entrepreneur Of The Year in Romania va fi acordat pe 12 noiembrie 2014 in cadrul unei ceremonii de gala, ce va celebra viziunea si directia strategica cu care antreprenorii isi cresc afacerile, puterea de a inova, integritatea personala si, nu in ultimul rand, impactul pozitiv pe care antreprenorii il au asupra bunastarii comunitatii. Pe langa premiul Entrepreneur Of The Year, in Romania, se vor acorda inca doua premii, si anume Social Entrepreneur Of The Year si Emerging Entrepreneur Of The Year.

Ana si Cornel este o companie romaneasca infiintata in anul 1994, care si-a castigat renumele de-a lungul timpului datorita retetelor secrete si gustoase de producere si prelucrare a preparatelor din carne.

Avand o cifra de afaceri de 50 de milioane Euro, peste 800 de angajati, o cota de piata de 5% si o istorie de peste 20 de ani, compania Ana si Cornel se situeaza in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual. Produsele companiei sunt comercializate sub brandul De la Ana si Cornel mezeluri de familie intr-o retea de peste 80 de magazine. Mezelurile de familie de la Ana si Cornel sunt: salamuri, carnati, specialitati crud-uscate, semipreparate precum si carne proaspata de porc, vita, pasare, toate fiind produse dupa retete traditionale gustoase.



Poti fi interesat si de