Zdravan Moldovenesc puiul cu crestere lenta al grupului Safir

Zdravan Moldovenesc puiul cu crestere lenta al grupului Safir


Cu ocazia aniversarii a 23 de ani de cand a fost infiintat, grupul Safir sarbatoreste in stil traditional.

safir1Cu ocazia aniversarii a 23 de ani de cand a fost infiintat, grupul Safir sarbatoreste in stil traditional.


A lansat pe piata un nou produs - Zdravan Moldovenesc, un pui de moldovean crescut de la pamant in 61 de zile si oleaca. Il putem gasi in reteaua Safir si in lantul de supermarket-uri Auchan.

Ideal pentru preparatele traditionale, dar nu numai, Zdravan Moldovenesc este un pui crescut la sol, cu cereale si sroturi, fara antibiotice, enzime sau materii colorante in mancare. Carnea sa este ferma, gustoasa, aderenta la os, cu o culoare atragatoare, un miros placut in timpul prepararii si oase tari care trosnesc intre dinti. Zdravan Moldovenesc este un pui voinic, ideal pentru intreaga familie si pentru o varietate de preparate carora le va da un plus de gust.

Odata cu lansarea lui pe piata, grupul Safir vine in intampinarea tuturor nostalgicilor dupa copilarie care vor sa regaseasca savoarea preparatelor facute in casa de bunici si mame, cu ingrediente proaspete si naturale. Borsurile moldovenesti, piftiile, tocanitele vor fi de acum mult mai gustoase, ducand astfel mai departe vestea despre savoarea bucatariei moldovenesti.

Nu in ultimul rand, noul produs vine insotit si de o lansare de carte cu 23 de retete si povesti, de gatit pentru cei mari, de citit pentru cei mici, intitulata Bucate ca-n povesti. Descoperiti multe surprize zdravene in reteaua Safir si in magazinele partenerilor sau pe pagina oficiala de facebook Safir.

Grupul de firme SAFIR, producator de carne de pasare cu sediul in judetul Vaslui, a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din anul 1991. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, firma a investit continuu intr-un modern abator de pasari, in prezent cu o capacitate de 4000 capete/h, ferme de crestere a pasarilor, o fabrica de fainuri proteice, o fabrica de nutreturi combinate. Detine in portofoliu o gama variata de produse din carne de pasare distribuite la nivel national si peste granite si comercializate in diverse forme: refrigerate sau congelate, ambalare in tavita, in atmosfera modificata, in vid, in punga sau bax si cu greutati diferite sau greutate fixa (grader)



Poti fi interesat si de