Cris-Tim, un an de la implementarea Sistemului de Management KAIZEN

Cris-Tim, un an de la implementarea Sistemului de Management KAIZEN


Vineri, 19 septembrie 2014, Cris-Tim, in parteneriat cu Institutul KAIZEN Romania, va organiza conferinta de presa Management de succes pentru business-ul romanesc, in perioada de criza, in care isi va prezenta rezultatele obtinute dupa un an de implementare a Sistemului de Management KAIZEN .

cris-tim logoVineri, 19 septembrie 2014, Cris-Tim, in parteneriat cu Institutul KAIZEN Romania, va organiza conferinta de presa Management de succes pentru business-ul romanesc, in perioada de criza, in care isi va prezenta rezultatele obtinute dupa un an de implementare a Sistemului de Management KAIZEN .


Conferinta va avea loc la Hotelul JW Marriott. Compania va face bilantul unui an de la introducerea acestui sistem inovator de management, din perspectiva mai multor indicatori de performanta.

Sistemul KAIZEN a fost introdus de catre Cris-Tim in august 2013, cu focus pe unitatea de productie de la Filipestii de Padure. In prezent, intreaga activitate a producatorului de mezeluri se bazeaza pe reducerea continua a pierderilor si a risipei si pe dezvoltarea unei culturi a performantei.

Sistemul de Management KAIZEN a contribuit in cazul Cris-Tim la cresterea productivitatii, diminuarea pierderilor tehnologice, scaderea timpului de productie, reducerea costurilor si la imbunatatirea fluxurilor si a proceselor de productie. De asemenea, a crescut implicarea angajatilor in identificarea si solutionarea problemelor din procesul tehnologic.

Conferinta de presa are loc intr-un cadru mai larg, fiind inclusa in agenda celei de-a XVIII-a intalniri a managerilor care implementeaza sistemul Kaizen, eveniment organizat de Asocia?ia KAIZEN Manager Club, in parteneriat cu Institutul KAIZEN Romania. Aceasta sesiune va reuni aproximativ 40 de manageri ai unor companii de top din Romania, multinationale si cu capital privat romanesc, care au depasit cu succes criza prin aplicarea Sistemului de Management KAIZEN. De asemenea, evenimentul va avea ca invitati si reprezentan?i ai conducerii Ambasadei Japoniei in Romania.

Institutul KAIZEN este o organizatie globala de consultanta in Managementul Imbunatatirii Continue a performantei organizationale si individuale, care opereaza in 30 de tari din Europa, America, Asia-Pacific si Africa. A fost creat de Domnul Masaaki IMAI in Japonia, in anul 1985.

Institutul KAIZEN Romania a luat fiinta in anul 2004 si ofera companiilor romanesti consultanta si instruire pentru implementarea Sistemului de Management KAIZEN, prin cresterea continua a performantei in calitate, costuri, punctualitate, motivarea personalului, siguranta si securitatea muncii, tehnologie si protectia mediului inconjurator.

Sistemul de Management KAIZEN contribuie la succesul de ansamblu al unei companii. Bazat pe Sistemul de Productie Toyota, acesta este focalizat pe reducerea continua a pierderilor si a risipei din cadrul unei companii.

In managementul KAIZEN imbunatatirea continua a performantelor se realizeaza prin implicarea intregului personal si, in cele din urma, prin dezvoltarea unei culturi a performantei, la scara intregii companii.



Poti fi interesat si de