O noua gama de produse Integra pe piata din Romania

O noua gama de produse Integra pe piata din Romania


Integra, unul dintre cei mai mari procesatori de carne autohtoni, a lansat, la sfarsitul lunii iulie, in colaborare cu Chef Catalin Scarlatescu, o noua gama de produse pe piata din Romania- Integra by Catalin Scarlatescu.

integra1Integra, unul dintre cei mai mari procesatori de carne autohtoni, a lansat, la sfarsitul lunii iulie, in colaborare cu Chef Catalin Scarlatescu, o noua gama de produse pe piata din Romania- Integra by Catalin Scarlatescu.


Gama de produse contine mici, carnati, kebab si sarmale- acestea se gasesc in marile lanturi de magazine in forma semipreparata, in casolete de 500 de grame.

Shachar Shaine, director general Integra, a declarat: In portofoliul nostru existau retete de mici, dar am simtit ca este loc de mai bine, ceva care sa fie pe gustul romanilor, si asa ne-a venit ideea de a-l contacta pe cel mai bun bucatar roman, Catalin Scarlatescu, propunandu-i sa dezvolte impreuna cu noi o gama de produse mai mult sau mai putin traditionale, dar care sa aiba amprenta lui.

Linia de produse Integra, care ii poarta semnatura lui Chef Catalin Scarlatescu, include carne pregatita special pentru mici, carnati sau sarmale. Ideea mi-au dat-o romanii, oamenii cu care am stat de vorba. Satul sa mai mananc lucruri nesanatoase, am decis sa revin la traditia noastra culinara si sa le ofer consumatorilor o linie de produse autentice, dar imbunatatite de lunga mea experienta de bucatar. E vorba pur si simplu de mancare romaneasca, de preparate din carne de cea mai buna calitate, de retete pe care le-am perfectionat personal in timp, a afirmat Catalin Scarlatescu.

Compania Integra a fost infiintata in anul 1991, iar din 2007 este beneficiara unei fabrici moderne de procesare a carnii. Integra este unul din principalii furnizori de carne de porc, vita si oaie din Romania.



Poti fi interesat si de