Consortiul National AGROALIMENT, la inceput de drum

Consortiul National AGROALIMENT, la inceput de drum


Operatori din sectorul agroalimentar au infiintat Consortiul National AGROALIMENT (CNA), la initiativa organizatiilor neguvernamentale cu activitati in domeniu si care sunt reprezentate in organismele europene si in grupurile consultative ale Comisiei Europene, a anuntat, vineri, presedintele consortiului, Sorin Minea(foto).

mineaOperatori din sectorul agroalimentar au infiintat Consortiul National AGROALIMENT (CNA), la initiativa organizatiilor neguvernamentale cu activitati in domeniu si care sunt reprezentate in organismele europene si in grupurile consultative ale Comisiei Europene, a anuntat, vineri, presedintele consortiului, Sorin Minea(foto).


Prima intalnire a CNA a avut loc pe 24 iulie, cand a fost aleasa si conducerea din care fac parte Sorin Minea, presedinte, Aurel Popescu, Dragos Frumosu si Alexandru Jurconi, care ocupa posturile de vicepresedinti.

Obiectivul consortiului este derularea dialogului civil periodic al membrilor cu organizatiile si autoritatile europene si cu Comisia Europeana in legatura cu toate aspectele legate de Politica Agricola Comuna, inclusiv dezvoltarea rurala.

Din noua asociere pot face parte toate organizatiile din sectorul agroalimentar, transmite Agerpres.



Poti fi interesat si de