Salamul de Sibiu Reinert, Votat produsul anului 2014 de catre consumatorii romani

Salamul de Sibiu Reinert, Votat produsul anului 2014 de catre consumatorii romani


La 7 ani de la producerea primului Salam de Sibiu in fabrica de la Feldioara (Brasov), Salamul de Sibiu Reinert este Votat produsul Anului 2014 de catre consumatorii romani.

reinert1La 7 ani de la producerea primului Salam de Sibiu in fabrica de la Feldioara (Brasov), Salamul de Sibiu Reinert este Votat produsul Anului 2014 de catre consumatorii romani.


Distinctia a fost oferita la inceputul lunii mai, in cadrul Galei Produsul Anului, organizata de catre Media Concept Store si reprezinta o reconfirmare a faptului ca produsele companiei H&E Reinert sunt apreciate de catre consumatorii romani pentru gustul deosebit si calitatea indiscutabila.

De la inceputul anului, Salamul de Sibiu beneficiaza de o noua imagine la raft, mai moderna, mai atractiva, dar care reuseste sa pastreze in acelasi timp si elementele de identitate ale brandului cu care Reinert s-a facut remarcat in randul consumatorilor inca de la lansarea sa pe piata din Romania.

Prin noul ambalaj, Reinert a ales sa puna mai bine in valoare produsul, renuntand la ambalajul colorat predominant in albastru in favoarea unuia cu un design minimalist, delicat, ce lasa la vedere cat mai mult din produs. In plus, pentru o mai buna comunicare cu consumatorul, noua eticheta a Salamului de Sibiu Reinert are integrat si tabelul de valori nutritionale ce contine 8 valori raportate la consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/ 2.000 kcal).

Prezenta drapelului Romaniei pe noul ambalaj are menirea de a atesta faptul ca acesta este un produs fabricat pe teritoriul Romaniei, iar cea a pictogramei sigiliu Familia Reinert
Traditie din 1931 de a garanta calitatea produsului, garantie oferita de Grupul Reinert, ce vine cu o experienta de peste opt decenii in productia de preparate din carne.

Mai multe detalii despre Salamul de Sibiu Reinert si despre activitatea Grupului Reinert puteti afla din editia cu numarul 35 a revistei INDUSTRIACARNII.RO



Poti fi interesat si de