Tochitura moldoveneasca, apreciata peste hotare

Tochitura moldoveneasca, apreciata peste hotare


Sunculi?a bunicului si Tochitura moldoveneasca, produse de compania Marcel din Iasi, au facut furori la Paris, Londra, Madrid si Roma, inregistrand o crestere in vnzari anul acesta cu peste 30% fa?a de anul trecut, a declarat pentru revista INDUSTRIACARNII.RO directorul comercial al firmei Marcel, Eronim Martonca.

tochitura-marcel1Sunculi?a bunicului si Tochitura moldoveneasca, produse de compania Marcel din Iasi, au facut furori la Paris, Londra, Madrid si Roma, inregistrand o crestere in vnzari anul acesta cu peste 30% fa?a de anul trecut, a declarat pentru revista INDUSTRIACARNII.RO directorul comercial al firmei Marcel, Eronim Martonca.


Compania promoveaza aceste produse, cautate de nostalgicii produselor de altadata, ca o imagine a Romniei in afara grani?elor, afirma reprezentantul producatorului de mezeluri Marcel.

Marcel a realizat in acest an si un nou record in ceea ce priveste materia prima provenita din sursa proprie. n prezent, ferma companiei livreaza 80% din necesarul de carne.

Firma Marcel, infiintata in 1991, are o capacitate de productie de peste 10.000 de tone pe an. Oferta include peste 100 de sortimente din toate gamele de produse: preparate fierte si afumate, semipreparate, carne proaspata si congelata, preparate crud-uscate si o gama de produse conexe.
In Romania, produsele sunt distribuite regional prin reteaua proprie de magazine.



Poti fi interesat si de