Sigma si WH Group Limite si-au marit participatia la Campofrio

Sigma si WH Group Limite si-au marit participatia la Campofrio


Compania mexicana Sigma Alimentos S.A. si cea chineza WH Group Limited (fosta Shanghui International) au ajuns la o participatie de 98,3% din capitalul social al grupului agroalimentar spaniol Campofrio Food Group, dupa ce au depus o oferta publica de cumparare de actiuni in perioada 22 mai 5 iunie.Cele doua companii au cumparat impreuna 13,5 milioane de actiuni la un pret de 6,90 de euro pe actiune, informeaza Ifip.

sigma-alimentos logo1Compania mexicana Sigma Alimentos S.A. si cea chineza WH Group Limited (fosta Shanghui International) au ajuns la o participatie de 98,3% din capitalul social al grupului agroalimentar spaniol Campofrio Food Group, dupa ce au depus o oferta publica de cumparare de actiuni in perioada 22 mai 5 iunie.Cele doua companii au cumparat impreuna 13,5 milioane de actiuni la un pret de 6,90 de euro pe actiune, informeaza Ifip.


In prezent, cei doi parteneri detin impreuna 100,5 milioane de actiuni, ceea ce inseamna 98,3% din capitalul total al Campofrio, respectiv 61,3% pentru Sigma si 37% pentru WH Group. In urma acestei modificari de actionariat, conducerea Campofrio nu a fost schimbata. Campofrio este prezenta in mai multe tari din UE.



Poti fi interesat si de