Puiul fericit Agricola este vedeta la Bruxelles

Puiul fericit Agricola este vedeta la Bruxelles


Puiul Fericit AGRICOLA este una dintre vedetele de la Bruxelles, unde a avut loc ceremonia de recunoastere a produselor alimentare si bauturilor premiate pentru gust de International Taste & Quality Institute (iTQi).

pui premiatPuiul Fericit AGRICOLA este una dintre vedetele de la Bruxelles, unde a avut loc ceremonia de recunoastere a produselor alimentare si bauturilor premiate pentru gust de International Taste & Quality Institute (iTQi).
In cadrul celei de-a zecea editii a iTQi Superior Taste Award (www.itqi.com), juriul grupeaza 15 nationalitati diferite si este format din 50 de chefi si 50 de somelieri, membri ai celor mai prestigioase institutii culinare din Europa, cum ar fi Maitres Cuisiniers - Franta, Academie Culinaire de France, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Jeunes Restaurateurs dEurope, Associaciones des Cocineros de Espana, World Master Chefs Society, Verband der Koche Deutschlands Association de la Sommellerie Internationale (ASI) pentru bauturi. Cel mai calificat juriu din lume, dupa cum il nume?te iTQi, a acordat Puiului Fericit AGRICOLA 2 stele aurii si calificativul gust remarcabil, precum si dreptul de a purta pe eticheta marca iTQi vreme de 3 ani.

Similar cu celebrul ghid Michelin de gastronomie, International Taste & Quality Institute nu organizeaza un concurs, ci recompenseaza produse pe baza meritelor acestora. Numai produselor care au primit un punctaj mai mare de 70% li se va acorda un "Premiu pentru Gust Superior" si, respectiv una, doua sau trei stele aurii.
1 stea aurie: nota generala intre 70 si 80%: gust bun
2 stele aurii: nota generala intre 80 si 90%: gust remarcabil
3 stele aurii: punctaj general egal sau peste 90%: gust exceptional

Analiza derulata in cadrul acestui eveniment este bazata pe intensitatea placerii gustative. Astfel, in timpul testelor, fiecare produs este degustat in orb (degustatorul nu stie ce degusta conform unei proceduri foarte riguroase de analiza senzoriala).

Degustatorii sunt rugati sa evalueze produsele ca si cum acestea ar fi gatite in casa propriei famiilii, nu in conformitate cu standardele restaurantelor lor.
Fiecare produs este evaluat conform unui raport de analiza senzoriala dezvoltat dupa criterii precumcum mirosul, imaginea, gustul, gustul de dupa, textura sunt toate luate in considerare de catre fiecare membru al juriului. Chefii, de asemenea, adauga comentarii scrise si, atunci cnd este necesar, sugestii de imbunatatire.

Puiul Fericit AGRICOLA confirma ceea ce este: un produs de foarte buna calitate ?i conform cu cele mai riguroase standarde interna?ionale existente, pe care consumatorul romn l-a cerut. Puiul Fericit este raspunsul AGRICOLA la nevoia romnilor de a reveni la gusturi ?i la obiceiuri tradi?ionale, autentice. Am auzit adesea in ultimii ani, de la diversi oameni, ca la AGRICOLA puiul chiar are gust de pui. Peste 50 de chefi de notorietate mondiala spun astazi ca are un gust remarcabil. Asta inseamna ca gospodina din Romnia are dreptate ?i este cel mai pretios maestru al gatitului pentru cei dragi, a declarat Grigore Horoi, Pre?edinte Grupul de companii AGRICOLA. Astazi, la Bruxelles, sunt prezenti din partea AGRICOLA Carmen Gavrilescu, managerul de marketing al companiei si Iftene Gilea seful fermei unde cresc Puii Fericiti.



Poti fi interesat si de