Salamul de Sibiu Reinert va purta timp de 12 luni eticheta 'Produsul anului'

Salamul de Sibiu Reinert va purta timp de 12 luni eticheta 'Produsul anului'


Salamul de Sibiu Reinert va purta, timp de 12 luni, incepand din mai, eticheta rosie 'Produsul Anului'. Brandul a fost premiat miercuri in cadrul celei de-a cincea editii a Galei 'Produsul anului', organizata de Media Concept Store.

salamreinertsibiuSalamul de Sibiu Reinert va purta, timp de 12 luni, incepand din mai, eticheta rosie 'Produsul Anului'. Brandul a fost premiat miercuri in cadrul celei de-a cincea editii a Galei 'Produsul anului', organizata de Media Concept Store.
Editia din acest an continua in spiritul diversificarii categoriilor, cu noi tipuri de produse, de genul suplimentelor alimentare, acceptand provocarea de a se supune testului consumatorilor si a se inscrie in cursa pentru a fi desemnate 'Produsul Anului 2014'' , in materie de inovatie', a declarat Mihaela Paduraru project manager 'Produsul Anului' din partea Media Concept Store.

"Produsul Anului'' este cel mai amplu studiu realizat in randul consumatorilor romani, in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care anima 'Produsul Anului' a fost introdus in Franta in urma cu 27 de ani, este prezent in peste 35 de tari si se afla intr-o continua expansiune (incluzand SUA, India si Brazilia). Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2014, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. ''Produsul Anului'' este desemnat cel care acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii: atractivitate, inovatie si satisfactie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei.

Potrivit Agerpres, analiza datelor a fost realizata de compania de research specializata EXACT Cercetare si Consultanta, membra ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), pe un esantion de 4.000 de respondenti, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de Internet. Eroarea maxima este plus/minus 1,5%.



Poti fi interesat si de