Agricola relanseaza Puiul Fericit


Agricola, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare din Romania, anunta relansarea pe piata locala, incepand cu luna martie, a unuia dintre cele mai de succes produse ale companiei: Puiul Fericit, creat special pentru consumatorii avizati care doresc sa redescopere gustul autentic al puiului de altadata, crescut traditional.

puihappyAgricola, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de pasare din Romania, anunta relansarea pe piata locala, incepand cu luna martie, a unuia dintre cele mai de succes produse ale companiei: Puiul Fericit, creat special pentru consumatorii avizati care doresc sa redescopere gustul autentic al puiului de altadata, crescut traditional.
Noua formula, unica in Romania, validata prin sistemul international de certificare GC-MARK, presupune ca puii trebuie sa fie crescuti minim 56 de zile, ca sunt hraniti cu cereale si ca traiesc in ferme mici, cu densitate redusa, specifica unui astfel de produs. Puiul este validat pentru crestere lenta, astfel incat atat dezvoltarea acestuia cat si alimentatia contribuie la crearea unui produs ce aduce aminte consumatorilor de gustul puiului rustic.

LA Agricola am vrut intotdeauna sa oferim consumatorului roman produse care sa corespunda tendintelor psiho-sociale si economice prezente. Puiul Fericit este raspunsul nostru catre nevoia romanilor de a reveni la gusturi si la obiceiuri traditionale, autentice. Aceasta noua varianta a produsului garanteaza, prin sistemul de certificare international, ca Puiul Fericit este un produs de calitate, premium si conform cu cele mai riguroase standarde internationale existente a declarat Grigore Horoi, Presedinte Grupul de companii Agricola.

Noul Pui Fericit este crescut intr-un amplasament cu dimensiuni adecvate pentru crestere la densitati mici, cu adaptarea regulilor de biosecuritate unei perioade semnificativ mai lungi de crestere. Produsul corespunde unei cereri reale din partea consumatorului - de a reveni la alimentatia traditionala: are o culoare galbuie, placuta, carnea are o consistenta sporita, maturata, iar gustul este garantat de cunoscatori. Puiul Fericit este disponibil si intr-o varianta special personalizata pentru lantul de supermarketuri Auchan, sub denumirea de Puiul Fermierului, ca urmare a unui proiect customizat dezvoltat cu acest important client al nostru, a declarat Tatiana Cimpoesu, Vice-Presedinte Agricola.

Avem incredere ca piata este, in acest moment, suficient de matura si de pregatita pentru noile variante ale produsului, in asa fel incat estimam ca vom ajunge la vanzari lunare de aproximativ 50 de tone din ambele variante a continuat aceasta.

Certificarea GC-Mark presupune ca produsul este validat conform celor mai inalte norme si criterii de calitate la nivel international. Pentru Puiul Fericit, acest certificat a fost adaptat conform specificatiilor produsului, astfel incat sistemul garanteaza ca produsul corespunde revendicarilor de pe eticheta.

Puiul Fericit va fi disponibil la nivel national, in lanturi de hypermarketuri precum Kaufland, Auchan, Cora, Carrefour, Penny s.a.




Poti fi interesat si de