Supremia, un nou magazin in Bucuresti


Incepand de vineri, 7 martie 2014, AFI Palace Cotroceni va deveni gazda unuia dintre cele mai noi branduri Supremia Grup, Povesti cu condimente. Magazinul, din incinta caruia se vor putea procura peste 200 de produse, reprezinta cel de al doilea proiect de acest gen initiat de catre Supremia Grup, cea mai mare companie producatoare de ingrediente alimentare din Romania.

supIncepand de vineri, 7 martie 2014, AFI Palace Cotroceni va deveni gazda unuia dintre cele mai noi branduri Supremia Grup, Povesti cu condimente. Magazinul, din incinta caruia se vor putea procura peste 200 de produse, reprezinta cel de al doilea proiect de acest gen initiat de catre Supremia Grup, cea mai mare companie producatoare de ingrediente alimentare din Romania.
Magazinul va avea un design rustic dar elegant si va impresiona prin prospetime, calitate si culoare. Aici va putea fi gasita o gama variata de produse, care va cuprinde condimente naturale (atat sub forma de seminte, cat si sub forma de pulbere, respectiv macinate), ierburi aromate, mirodenii, fructe confiate, amestecuri de condimente destinate mancarurilor savuroase (mixuri de arome pentru condimentarea fripturilor, sosurilor, supelor, tocanitelor si salatelor), ingrediente pentru patiserie si nu numai. Mai mult, din incinta magazinului vor putea fi achizitionate si produse complementare. Sorturile chic, un design propriu al magazinului "Povesti cu condimente", sunt special create pentru doamnele si domnisoarele care au un gust rafinat si care doresc sa inveseleasca atmosfera bucatariei lor. Clientii vor gasi aici si borcanase speciale pentru condimente, mojare, saculeti din panza rasnite cu un design atragator.

Suntem un nume cunoscut in industrie, insa pe piata consumatorilor finali avem o notorietate scazuta, lucru normal pentru o companie de tip B2B (business to business). Am lansat acest proiect pentru a oferi si clientilor finali sansa de a gusta condimente de calitate. Savoarea este una dintre valorile dupa care traiesc: sa simti savoarea in fiecare moment al vietii si, implicit, savoarea din mancare. Iar pentru asta, avem nevoie de condimentele potrivite. Asa cum pe partenerii de afaceri ii sfatuiesc sa caute solutii si retete inovative, pe clientii magazinului ii provoc sa descopere cat mai multe arome si sa fie cat mai creativi in bucatarie!, spune dr. ing. Levente Hugo Bara, directorul general Supremia Grup.

Mai mult, data de 7 martie 2014 va coincide si cu lansarea magazinului virtual: www.povesticucondimente.ro.

In acest fel, cei pasionati de condimente din orice colt al tarii vor putea comanda ingrediente de calitate la pretul corect. Mai mult, site-ul va contine o sectiune de retete culinare, precum si un blog unde se vor publica curiozitati despre condimente. Vizitatorii vor descoperi astfel legendele acestor produse, idei de mancaruri si bauturi speciale pe care le pot pregati singuri, in casa, precum si utilizari neconventionale ale condimentelor: de la uleiuri pentru aromoterapie, la produse cosmetice.



Poti fi interesat si de