Agricola a lansat produse noi


Salbac, compania Grupului Agricola specializata in producerea preparatelor din carne si lider in categoria salamurilor crude uscate din Romania, a lansat doua produse noi la inceputul acestui an.

jambonelSalbac, compania Grupului Agricola specializata in producerea preparatelor din carne si lider in categoria salamurilor crude uscate din Romania, a lansat doua produse noi la inceputul acestui an.
Jambonelul din Piept de Pui este o specialitate fiert-afumata cu putine grasimi, in care pieptul de pui reprezinta 95% din reteta. Fraged si imbietor, Jambonelului din Piept de Pui Agricola este potrivit persoanelor care doresc o alimentatie echilibrata. Varianta gastro a produsului este lansata de Agricola in aceasta primavara special pentru vitrinele asistate din retelele de retail modern, cat si in segmentul HoReCa.

Salamul Uscat Agricola este un alt produs care se bucura deja de succes atat in retailul modern, cat si in magazinele traditionale. In doar doua luni, sortimentul a atins aproximativ 8% din totalul vanzarilor de salamuri crud-uscate. Noul produs propune o combinatie echilibrata de carne proaspata de porc si de vita maturata clasic. Salamul Uscat Agricola este delicios, are un gust bogat si o aroma rafinata care contureaza savoarea cautata de consumatorii salamurilor crude-uscate de valoare.



Poti fi interesat si de