Reinert lanseaza un salam pentru ziua indragostitilor

Reinert lanseaza un salam pentru ziua indragostitilor


In luna iubirii, Reinert lanseaza pe piata Salam Amore in editie limitata creat special pentru a celebra dragostea si prietenia.

inimioareIn luna iubirii, Reinert lanseaza pe piata Salam Amore in editie limitata creat special pentru a celebra dragostea si prietenia.
Intr-o piata competitiva, dar in acelasi timp tradi?ionalista, cum este cea a preparatelor din carne, Reinert isi surprinde in mod placut consumatorii prin produse inovative, de cea mai buna calitate, iar Salam Amore se integreaza perfect in acest obiectiv. Ideea de Ziua Indragostitilor si Dragobete ne-a inspirat in conceperea Salamului Amore, astfel atat designul ambalajului cat si forma feliei (de inima) au fost create pentru a respecta acest concept. a declarat Florenta Dobrin, Director Executiv H&E Reinert Romania.

Designul etichetei integreaza in mod atractiv elementele de branding consacrate cu elemente noi specifice lunii februarie in care se sarbatore?te dragostea (o inima mare stilizata pe care s-a trecut denumirea produsului, fotografie cu sugestie de servire realizata in aceeasi tema).

Intrucat Reinert a dorit sa satisfaca si cele mai exigente gusturi Salam Amore a fost lansat pe piata in doua variante: Salam Amore clasic si Salam Amore picant. Consumatorii pot alege astfel varianta preferata pentru a pregati un sandwich declaratie celor dragi (Amore picant/ Amore clasic), sau, de ce nu, pot face o combinatie intre cele doua variante, pentru ca dragostea, la fel ca si viata, este schimbatoare si mereu surprinzatoare.

Atractivitatea Salamului Amore este data atat de forma unica de inima a feliilor de salam si de ambalajul realizat in editie limitata, elemente ce ies in evidenta la raft, dar si de retetele premium ale acestor produse, realizate prin imbinarea ingredientelor de calitate, atent selectionate.

Fie ca alegi sa pregatesti un mic dejun surpriza, un picnic in doi sau o cina romantica la lumina lumanarilor, Salamul Amore este stropul de dragoste de care ai nevoie pentru a surprinde un zambet gingas pe chipul persoanei dragi.

Daca vrei sa impartasesti cu echipa Reinert momentele deosebite petrecute alaturi de cei dragi, indiferent daca sarbatoresti de Valentines Day sau Dragobete, intra pe pagina de facebook Reinert Romania si lasa acolo mesajul tau.



Poti fi interesat si de