Un nou produs, o noua poveste Reinert: salamul de iarna

Un nou produs, o noua poveste Reinert: salamul de iarna


Compania Reinert isi extinde gama de mezeluri cu un nou produs de sezon, Salamul de iarna. Asa cum un bun gospodar isi face vara sanie si iarna car, la fel a inceput si povestea Salamului de Iarna de la Reinert: intr-o zi insorita de vara, cand ne-am intalnit intreaga echipa pe Taramul Mezelurilor Gustoase Reinert nu pentru a discuta despre concedii (cum ne-am fi asteptat), ci despre cum sa-i venim in ajutor lui Mos Craciun cu promotii si produse speciale pentru Sarbatorile de Iarna, prin care sa-i rasplateasca pe aceia care au fost cei mai cuminti pe parcursul anului! Inspiratia a venit iute la noi si am stiut imediat ce trebuie sa facem: Salam de Iarna intr-un ambalaj de colectie. Ne-am indragostit pe loc de idee si ca niste furnicute ne-am apucat de treaba, pentru ca totul sa fie gata pana de sarbatori. Poate parea o munca usoara, dar sa stiti ca am avut treaba de facut mai ceva ca spiridusii Mosului: ne-am imaginat ambalajul, ne-am distrat desenand, ne-am gandit la amestecuri de mirodenii si carnuri, am ales reteta si, cel mai important am presarat peste toate mult, mult suflet si dragoste! Cand am terminat ne-am dus cu propunerea la Mos Craciun, iar el ne-a felicitat si ne-a spus: Imi place si vreau ca atunci cand primii fulgi de nea vor incepe sa cada sa gasesc Salamul de Iarna pe rafturile magazinelor. Ascultatori din fire, am facut intocmai cum Mosul ne-a cerut, sperand sa aducem un plus de culoare si savoare Sarbatorilor de Iarna pentru norocosii ce pot intra in posesia acestei editii limitate. Ambalajul de colectie, realizat in spiritul Sarbatorilor de iarna poate fi pastrat sau reutilizat povesteste echipa Reinert.

salamdeiarnaCompania Reinert isi extinde gama de mezeluri cu un nou produs de sezon, Salamul de iarna. Asa cum un bun gospodar isi face vara sanie si iarna car, la fel a inceput si povestea Salamului de Iarna de la Reinert: intr-o zi insorita de vara, cand ne-am intalnit intreaga echipa pe Taramul Mezelurilor Gustoase Reinert nu pentru a discuta despre concedii (cum ne-am fi asteptat), ci despre cum sa-i venim in ajutor lui Mos Craciun cu promotii si produse speciale pentru Sarbatorile de Iarna, prin care sa-i rasplateasca pe aceia care au fost cei mai cuminti pe parcursul anului! Inspiratia a venit iute la noi si am stiut imediat ce trebuie sa facem: Salam de Iarna intr-un ambalaj de colectie. Ne-am indragostit pe loc de idee si ca niste furnicute ne-am apucat de treaba, pentru ca totul sa fie gata pana de sarbatori. Poate parea o munca usoara, dar sa stiti ca am avut treaba de facut mai ceva ca spiridusii Mosului: ne-am imaginat ambalajul, ne-am distrat desenand, ne-am gandit la amestecuri de mirodenii si carnuri, am ales reteta si, cel mai important am presarat peste toate mult, mult suflet si dragoste! Cand am terminat ne-am dus cu propunerea la Mos Craciun, iar el ne-a felicitat si ne-a spus: Imi place si vreau ca atunci cand primii fulgi de nea vor incepe sa cada sa gasesc Salamul de Iarna pe rafturile magazinelor. Ascultatori din fire, am facut intocmai cum Mosul ne-a cerut, sperand sa aducem un plus de culoare si savoare Sarbatorilor de Iarna pentru norocosii ce pot intra in posesia acestei editii limitate. Ambalajul de colectie, realizat in spiritul Sarbatorilor de iarna poate fi pastrat sau reutilizat povesteste echipa Reinert.


Calitatea superioara a mezelurilor Reinert este rezultatul unui nivel inalt de control al igienei si al selectiei atente a ingredientelor si condimentelor folosite. Fiecare gama de mezeluri se face remarcata printr-un ambaj special si design atractiv, care completeaza gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar si celor mici.

Calitatea superioara a mezelurilor Reinert este rezultatul unui nivel inalt de control al igienei si al selectiei atente a ingredientelor si condimentelor folosite. Fiecare gama de mezeluri se face remarcata printr-un ambaj special si design atractiv, care completeaza gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar si celor mici. La inceputul anului 2007, H&E Reinert Germania inaugureaza fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert Romania, aceasta fiind prima fabrica pe care liderul pietei din Germania o deschide in afara granitelor tarii de origine.



Poti fi interesat si de