Pate Bucegi premiaza Bunul Simt la Pretuieste viata

Pate Bucegi premiaza Bunul Simt la Pretuieste viata


Incepand cu luna decembrie, Pate Bucegi face echipa buna cu Andreea Marin intr-o noua campanie care premiaza Bunul Simt, lansata in emisiunea Pretuieste Viata de pe TVR 1. In urmatoarea perioada, fiecare editie a emisiunii va avea un moment dedicat oamenilor pentru care bunul simt reprezinta firescul unei zile obisnuite. Pate Bucegi va oferi sprijin si sustinere unor astfel de oameni buni si darnici care, prin puterea exemplului, vor sa schimbe in bine comunitatea in care traiesc.

29Incepand cu luna decembrie, Pate Bucegi face echipa buna cu Andreea Marin intr-o noua campanie care premiaza Bunul Simt, lansata in emisiunea Pretuieste Viata de pe TVR 1. In urmatoarea perioada, fiecare editie a emisiunii va avea un moment dedicat oamenilor pentru care bunul simt reprezinta firescul unei zile obisnuite. Pate Bucegi va oferi sprijin si sustinere unor astfel de oameni buni si darnici care, prin puterea exemplului, vor sa schimbe in bine comunitatea in care traiesc.



In editia de 1 decembrie, dedicata romanilor, Pate Bucegi a sustinut primul caz, cel al Alinei, o persoana calda, care prin generozitatea ei, ii inspira pe cei din jur. Alina are o ceainarie caritabila prin care ajuta persoanele fara posibilitati materiale. De Craciun, Alina strange alimente pentru familiile cu copii bolnavi, aflate in dificultate financiara. Pate Bucegi incurajeaza faptele bune si bunul simt in orice actiune si, de aceea, suntem alaturi de Alina si ne dorim sa ii oferim un sprijin astfel incat mai multe familii sa aiba o masa imbelsugata a declarat Ana Burloiu, Brand Manager Pate Bucegi.

Colaborarea dintre Pate Bucegi si emisiunea Pretuieste viata este o continuare fireasca a comunicarii din acest an. Pate Bucegi a fost dintotdeauna apropiat de familie si de valori precum bunul simt, ospitalitatea, respectul si darnicia. De aceea, in luna mai a acestui an, brandul a lansat o ampla campanie de comunicare offline si online care sa reaminteasca publicului importanta respectului si aprecierii celorlalti. Premierea bunului simt si a faptelor bune, facute din inima, este o modalitate prin care Pate Bucegi evidentiaza cat de important este sa ne gandim la cei din jur si sa sustinem faptele bune.

In Campania Bunului Simt pe care am lansat-o, nu intamplator, de ziua noastra, a romanilor, 1 decembrie, nu am daruit un trofeu, ci un simbol: noi l-am numit, simplu, Borcanul Bunului Simt. Daca il ai in casa, da-ti silinta sa adaugi mereu in el ravase cu vorbe de bun simt, cu cuvinte calde, fa acest joc cu copiii tai daca esti parinte, extrage cuvintele bune ca painea calda si magice in zilele de sarbatoare sau in duminicile in familie, pentru ca bunul simt se invata in fiecare zi, putin cate putin. Noi l-am umplut pe al Alinei cu mesaje inspirationale din intelepciunea lumii si i l-am daruit sa il foloseasca in cafeneaua sa, impreuna cu prietenii, oameni buni la suflet si carora le pasa de cei din jur. Multumiri pentru sustinere partenerului nostru, Pate Bucegi! declarat Andreea Marin.

Proiectul Campania Bunului Simt din cadrul emisiunii Pretuieste viata este realizat impreuna cu agentia de publicitate Wunderman, responsabila de comunicarea de PR si online Pate Bucegi.



Poti fi interesat si de