Banca Transilvania finanteaza Scandia Food cu 22 de mil. de euro

Banca Transilvania finanteaza Scandia Food cu 22 de mil. de euro


Banca Transilvania a acordat un credit de 22 de milioane de euro, de refinantare si pentru investitii, companiei Scandia Food, liderul pe piata conservelor pe baza de carne din Romania. Scandia a apelat la aceasta solutie pentru a achita creditele existente si pentru a putea folosi noile oportunitati de pe piata conservelor pe baza de carne. Imprumutul, din care 60% este contractat in lei, va fi folosit atat pentru optimizarea capacitatilor tehnologice, cat si pentru asigurarea capitalului pentru noi oportunitati de investitie in 2014, arata un comunicat BT, remis de Agerpres.

scandiafBanca Transilvania a acordat un credit de 22 de milioane de euro, de refinantare si pentru investitii, companiei Scandia Food, liderul pe piata conservelor pe baza de carne din Romania. Scandia a apelat la aceasta solutie pentru a achita creditele existente si pentru a putea folosi noile oportunitati de pe piata conservelor pe baza de carne. Imprumutul, din care 60% este contractat in lei, va fi folosit atat pentru optimizarea capacitatilor tehnologice, cat si pentru asigurarea capitalului pentru noi oportunitati de investitie in 2014, arata un comunicat BT, remis de Agerpres.

"Intram intr-o noua etapa de dezvoltare a Scandia Food si ne bucuram ca Banca Transilvania este alaturi de noi, o companie romaneasca puternica, la fel cum este si Scandia. Sunt sigur ca vom reusi sa indeplinim impreuna obiectivele stabilite', arata Andrei Ursulescu, director general Scandia Food. Scandia Food are o cota de piata, in volum, de peste 45%. Compania este prezenta in mai multe categorii de business, precum conserve, mezeluri si restaurante si a inregistrat o cifra de afaceri de peste 198 de milioane lei, in 2012.



Poti fi interesat si de