Prefera Foods, calitate fara compromis


Recent lansate pe piata sub brand-ul Capricii si Delicii, pate-urile de rata, gasca, curcan, pui si porc se diferentiaza prin cel mai ridicat continut de ficat din categorie - 45%. Promisiunea brandului este de a oferi savoare si rasfat culinar, asa cum Prefera Foods si-a obisnuit deja clientii cu celelalte brand-uri din portofoliu: Meniu si Rodna. Capacitatea de a se alinia in permanenta la o lume dinamica, in continua schimbare, traseaza deja drumul produselor premium Capricii si Delicii. Noua gama de produse se pliaza perfect pe tendintele care prind contur si in Romania, manifestate de un consumator informat, atent la calitatea produselor pe care la cumpara. Produsele Capricii si Delicii ne vorbesc despre gusturi rafinate si momente de rasfat. Prin Capricii si Delicii, Prefera Foods isi propune sa asigure aceeasi placere culinara deosebita, atat pentru gama de produse din carne si mancaruri gata preparate, cat si pentru sosurile, pasta de ardei si dulceturile BIO.

pozapreferafinalaRecent lansate pe piata sub brand-ul Capricii si Delicii, pate-urile de rata, gasca, curcan, pui si porc se diferentiaza prin cel mai ridicat continut de ficat din categorie - 45%. Promisiunea brandului este de a oferi savoare si rasfat culinar, asa cum Prefera Foods si-a obisnuit deja clientii cu celelalte brand-uri din portofoliu: Meniu si Rodna. Capacitatea de a se alinia in permanenta la o lume dinamica, in continua schimbare, traseaza deja drumul produselor premium Capricii si Delicii. Noua gama de produse se pliaza perfect pe tendintele care prind contur si in Romania, manifestate de un consumator informat, atent la calitatea produselor pe care la cumpara. Produsele Capricii si Delicii ne vorbesc despre gusturi rafinate si momente de rasfat. Prin Capricii si Delicii, Prefera Foods isi propune sa asigure aceeasi placere culinara deosebita, atat pentru gama de produse din carne si mancaruri gata preparate, cat si pentru sosurile, pasta de ardei si dulceturile BIO.


Compania Prefera Foods isi rasfata consumatorii cu o gama larga de produse: conserve pate de porc, pui, vegetal, vegetal cu ardei rosu, vegetal cu ciuperci, pate vegetal cu ceapa verde, conserve cu carne de pui, porc si vita, pasta de tomate si bulion, mancaruri gatite precum fasole cu costita, fasole cu carnaciori, fasole cu ciolan, iahnie de fasole, carnaciori cu varza, ciolan cu varza, mazare cu piept de pui, mazare cu aripi de pui, mancare de mazare, ciorba de burta dar si sortimente de mancaruri la borcan: zacusca de vinete, zacusca de ciuperci, zacusca de fasole, zacusca picanta, tocana de legume, fasole batuta si dulceturi ecologice. Produsele din portofoliu se gasesc atat pe rafturile magazinelor de la noi din tara, cat si din unele tari europene.



Poti fi interesat si de