Tuesday, Sep 26th

Last update10:13:26

Te afli aici: Stiri Procesare

banner optim 540x130
 

Procesare

Carmangeria Moldovan va folosi doar carne din Romania

 • PDF
carmangerie moldovan foto5Moldovan – Carmangeria Sannicoara, o afacere de familie infiintata in anul 1994 langa Cluj-Napoca, va folosi doar carne din Romania pentru produsele sale, renuntand la importuri. Proiectul se va finaliza la sfarsitului anului viitor, cand brandul va deveni suta la suta romanesc.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:40

Detalii...

Miratorg a introdus o linie de productie halal

 • PDF
miratorg halal2Holdingul rus Miratorg a lansat o gama de produse halal din carne de vita si din carne de pui, atat pentru magazinele proprii, cat si pentru export in tarile din Golf si in fostele tari sovietice din Comunitatea Statelor Independente.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 14:42

Detalii...

Caroli Foods a fost preluat de un grup mexican

 • PDF
caroli foods2Pachetul majoritar de actiuni al producatorului de mezeluri Caroli Foods a fost vandut unui grup mexican.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:09

Detalii...

Exporturile de carne din Brazilia, in crestere

 • PDF
carne poIn luna iulie 2017, exporturile de carne din Brazilia au inregistrat cea mai mare crestere, totalizand 12 milioane de dolari (mai mult cu 7,8% in valoare si 7,3% in volum), potrivit Fundatiei pentru Economie si Statistica din Brazilia.

Detalii...

Caroli lanseaza Carnatii Maestro, primul produs cu 100% ingrediente naturale

 • PDF
caroli maestroCaroli Foods Group, lider in preferintele consumatorilor la categoria produselor din carne procesata, a raspuns din nou prompt solicitarilor primite din partea clientilor, care isi doresc sa poata gasi si in marile magazine internationale produse din carne cu 100% ingrediente naturale.

Detalii...

McDonald's anunta reducerea administrarii de antibiotice la pui

 • PDF
antibiotice mcdonaldsLantul de restaurante fast-food McDonald's ia in calcul reducerea utilizarii antibioticelor in cazul puilor pe care ii serveste in unitatile din toata lumea, la scurt timp dupa ce a adoptat deja masuri similare in Statele Unite ale Americii, informeaza AFP.

Detalii...

Lactag vinde fabrica de mezeluri „Pe gustate”

 • PDF
lactag licitatieProducatorul de lactate si mezeluri Lactag Costesti, aflat in insolventa din 2015, vinde la licitatie fabrica de procesare a carnii „Pe gustate”.

Detalii...

Combustibilul utilizat in acvacultura va fi subventionat

 • PDF
PISCICULTURA ajutor statInstituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in acvacultura a fost propusa recent de catre principalii reprezentanti ai acvacultorilor din Romania.

Ultima actualizare în Luni, 21 August 2017 09:51

Detalii...

Marel anunta achizitionarea companiei Sulmaq

 • PDF
marel sulmaqMarel va achizitiona Sulmaq, furnizor brazilian de solutii pentru industria de procesare a carnii.

Detalii...

„Fomica?” cucereste pofta romanilor si in vacanta

 • PDF
safir fomicaaug„Fomica?”, noul brand de preparate romanesti si semipreparate dezvoltat de Grupul de firme Safir, dupa retete bine mestesugite, doar din carne de pui proaspata si condimente naturale, continua sa se dezvolte la nivel national, fiind prezent in magazinele Auchan din Romania, dar si in destinatiile de vacanta ale romanilor.

Detalii...

Grupul Lutz, preluat de Tönnies si Vion

 • PDF
lutz preluareGigantul Tönnies si Vion Food Group vor prelua unitatile de productie ale procesatorului de carne Lutz, aflat in insolventa.

Detalii...

Presedintele C.E. cere aceeasi calitate a alimentelor in toate statele membre

 • PDF
mezeluri dublu standardPresedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat la finalul saptamanii trecute ca produsele alimentare aparent identice nu ar trebui sa fie vandute cu ingrediente inferioare in Europa de Est, pe fondul controverselor legate de acest subiect, transmite Reuters.

Ultima actualizare în Luni, 07 August 2017 10:14

Detalii...

Pretul carnii de porc a depasit estimarile de crestere

 • PDF
carne porc pret arc2Estimarile din industria carnii potrivit carora pretul carnii de porc urma sa creasca cu pana la 30% se pare ca s-au adeverit. Potrivit presedintelui Romalimenta, Sorin Minea, kilogramul de carne de porc in carcasa este chiar si cu 35% mai scump fata de aceeasi perioada din 2016.

Ultima actualizare în Marţi, 25 Iulie 2017 11:03

Detalii...

Canada depaseste SUA in exporturile de carne de porc in China

 • PDF
carne chinaCanada este in prezent cel mai mare furnizor nord-american de carne de porc in China, depasind S.U.A., potrivit unui raport China Daily.

Detalii...

Romania, negocieri pentru exportul de carne in China

 • PDF
export carne china3Seful Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a vorbit intr-un interviu pentru Agerpres despre negocierile privind exporturile de produse alimentare in China.

Ultima actualizare în Marţi, 18 Iulie 2017 13:11

Detalii...

Cehia a gasit noi dovezi privind dublul standard al produselor

 • PDF
dublu standardO serie de noi teste au scos in evidenta mari diferente in calitatea ingredientelor pe care companiile multinationale le utilizeaza in produsele alimentare vandute in Cehia si cele din statele occidentale, informeaza Reuters.

Detalii...

Germanii si-au pierdut apetitul pentru carnea de porc

 • PDF
carne germaniaGermania, tara care a dat lumii carnatii Bratwurst si hotdog-ul a inceput sa isi reduca consumul de carnati de porc, reorientandu-se spre o dieta mai vegetariana, transmite Bloomberg.

Detalii...

Spania, noul lider al exportatorilor de carne de porc din U.E.

 • PDF
carne spaniaGermania a pierdut pozitia de lider al exportatorilor de carne de porc din Uniunea Europeana, fiind depasita de Spania.

Detalii...

Gigantul Westfleisch a revenit pe profit

 • PDF
westfleisch siteWestfleisch, unul dintre cei mai de succes procesatori de carne din Europa, anunta ca anul trecut a reintrat pe profit. Cifrele finale arata ca vanzarile de carne ale grupului au fost de 2,47 miliarde de euro, cu 2,2% mai mari fata de cele din 2015.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:04

Detalii...

Preturile materiilor prime alimentare vor ramane scazute in urmatorul deceniu

 • PDF
carne preturiPreturile globale ale materiilor prime alimentare sunt preconizate sa ramana scazute in urmatorul deceniu comparativ cu precedentele varfuri, pe masura ce ritmul de crestere a cererii in mai multe economii emergente este preconizat sa incetineasca, iar politicile in domeniul biocombustibililor vor avea un impact limitat asupra pietelor, se arata in cele mai recente prognoze pe 10 ani publicate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) si Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.

Detalii...

Masuri lansate prin Programul Operational de Pescuit

 • PDF
pescuit industrialDirectia Generala Pescuit - Autoritate de Management pentru POPAM anunta lansarea a 19 masuri in cadrul a 21 de apeluri de depunere de proiecte, insumand 117.296.942 de euro (536.506.812,14 lei), sprijin public pus la dispozitia beneficiarilor.

Ultima actualizare în Vineri, 14 Iulie 2017 10:09

Detalii...


banner agerpress nou 554x80