Creste consumul de carne de oaie
Joi, 11 Iulie 2013
Joi, 11 Iulie 2013
Anumite tari precum Marea Britanie sau Irlanda au intregistrat o crestere de 8,5 %, respectiv 30 % in prima parte a anului, dupa conditiile climatic defavorabile din 2012. Afluxul va fi compensat de o productie mai mica in semestrul doi in tari precum Spania (-1,2 %), Grecia (-2,0 %) sau Franta (-2,2 %).
In total, productia comunitara de carne de oaie si de capra se va mari cu 0,9 % in 2013. Redresarea va fi de scurta durata pana in 2014, cand oficialii de la Bruxelles se asteapta la un nou recul. In acelasi timp, este asteptata o crestere usoara a consumului in 2013, pe fondul reducerii preturilor urmare a ofertei mai mari de carne.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...