Cargill, o noua fabrica de procesare in Rusia


Cargill isi extinde prezenta pe piata Rusiei deschizand aici prima unitate de procesare a carnii de pui. Complexul de la Efremov este situat la aproximativ 300 de km de Moscova. Investitia in aceasta fabrica se ridica la 40 de milioane de dolari, productia obtinuta fiind directionata in mod predominant catre restaurantele McDonald din Rusia. "Cargill a avut o relatie puternica de afaceri cu McDonalds, iar atunci cand aprovizionarea la nivel local a devenit o cerinta cheie pentru Rusia, am avut placerea sa lucram impreuna si sa-i ajutam sa gaseasca o solutie. Fabrica de prelucrare si eforturile noastre comune de a construi un lant de aprovizionare la nivel local este un nou exemplu al colaborarii in curs de desfasurare dintre cele doua mari companii.", a declarat Jeremy Graves, director general, Cargill Carne Europa. Noua fabrica Cargill are 140 de angajati si o capacitate de productie de 18.000 tone de produse procesate din carne de pui.

cargillCargill isi extinde prezenta pe piata Rusiei deschizand aici prima unitate de procesare a carnii de pui. Complexul de la Efremov este situat la aproximativ 300 de km de Moscova. Investitia in aceasta fabrica se ridica la 40 de milioane de dolari, productia obtinuta fiind directionata in mod predominant catre restaurantele McDonald din Rusia.
"Cargill a avut o relatie puternica de afaceri cu McDonalds, iar atunci cand aprovizionarea la nivel local a devenit o cerinta cheie pentru Rusia, am avut placerea sa lucram impreuna si sa-i ajutam sa gaseasca o solutie. Fabrica de prelucrare si eforturile noastre comune de a construi un lant de aprovizionare la nivel local este un nou exemplu al colaborarii in curs de desfasurare dintre cele doua mari companii.", a declarat Jeremy Graves, director general, Cargill Carne Europa.

Noua fabrica Cargill are 140 de angajati si o capacitate de productie de 18.000 tone de produse procesate din carne de pui.



Poti fi interesat si de