Gustul adevarat de pui in noi preparate romanesti

Gustul adevarat de pui in noi preparate romanesti


La noi in Safir, ritmul alert al evolutiei si al investitiilor porneste intotdeauna de la nevoile romanilor care aleg zi de zi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui si Zdravan Moldovenesc, de aceea cercetam in permanenta ceea ce-si doresc consumatorii si cele mai noi trenduri.

altLa noi in Safir, ritmul alert al evolutiei si al investitiilor porneste intotdeauna de la nevoile romanilor care aleg zi de zi produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui si Zdravan Moldovenesc, de aceea cercetam in permanenta ceea ce-si doresc consumatorii si cele mai noi trenduri.


Avem incredere in poftele romanilor

Stim ca romanii isi doresc produse din carne de pui cu gust adevarat, de la producatori de incredere, cu experienta pe piata alimentara, de aceea, de peste 25 de ani, avem incredere in alegerile clientilor nostri, alaturi de care dezvoltam o relatie bazata pe respect, responsabilitate si transparenta.

Produse care hranesc pofta romanului

Pentru romanii care prefera feluri de mancare gata gatita pentru a-si potoli foamea, pregatim noi preparate gustoase si satioase, care le vor face viata mai usoara. Cei cu pofta de viata si de sarbatoare vor fi surprinsi de produsele pentru gratar, baitate, dupa retete bine mestesugite, pe gustul romanilor. Pentru cei cu pofta de pui, care vor sa economiseasca timp, am creat produse gata gatite din carne pura, ingrediente si condimente naturale.

Nu stim la voi cum e, dar noi, aici in Safir, cand ne e fomica avem o vorba: pofta de mancare poate fi hranita doar cu gustul adevarat de pui.

Afla mai multe despre grupul de firme Safir si produsele Deliciosul de Vaslui:

https://www.safir.ro/
https://www.deliciosul.ro/



Poti fi interesat si de