Romanii prefera Cris-Tim la CARNEXPO


Cris-Tim si-a anuntat prezenta la IndagraFood & CARNEXPO, cea mai mare expozitie din S-E Europei, dedicata industriei alimentare.

cris tim loCris-Tim si-a anuntat prezenta la IndagraFood & CARNEXPO, cea mai mare expozitie din S-E Europei, dedicata industriei alimentare.
Lider de piata pe segmentul preparatelor din carne, Cris-Tim si-a propus promovarea brand-urilor din portofoliu pe o suprafata de 100 de metri patrati, in Pavilionul Central Romexpo.

Proaspat lansat pe piata, in vara anului 2015, Salamul de Sibiu Cris-Tim va fi in centrul atentiei, insotit si de alte surprize pe care compania le-a pregatit pentru vizitatori.

Salamul de Sibiu Cris-Tim face parte din categoria salamurilor crud-uscate, care in cursul procesului tehnologic nu sufera tratamente termice, fiind supus unui proces de maturare ce dureaza pana la 70 de zile.

Gustul deosebit si consistenta se datoreaza combinatiei de pulpa porc cu condimente asezonate, aromei delicate a fumului si mucegaiului nobil.



Poti fi interesat si de