Exporturile mondiale de carne au crescut cu 40% in ultimii 10 ani
Joi, 09 Ianuarie 2014
Joi, 09 Ianuarie 2014
Exporturile totale de carne (vita, porc si pui) la nivel global au crescut cu peste 40% in mai putin de zece ani, 2014 anuntand o majorare puternica a cererii pe acest segment, potrivit unui raport USDA (Departamentul pentru agricultura al SUA) din noiembrie 2013. In 2014, specialistii americanii se asteapta la o cerere record de carne de pui si de vita la nivel mondial. De asemenea, la carnea de porc si de viata este prognozata o majorare semnificativa a solicitarilor in Asia. In ceea ce priveste carnea de pui, avansul este sustinut de tarile din Orientul Mijlociu si Africa Subsahariana pe fondul pretului foarte competitiv comparativ cu alte categorii de carne.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...