Peste 7 tone de carne de pasare au fost retrase din magazinele din Bucuresti

Peste 7 tone de carne de pasare au fost retrase din magazinele din Bucuresti


O cantitate de aproximativ 7.352 kg de carne a fost retrasa de la comercializare din magazinele din Bucuresti, a anuntat, miercuri, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Vladimir Manastireanu, intr-o conferinta de presa.

carneconfiscataO cantitate de aproximativ 7.352 kg de carne a fost retrasa de la comercializare din magazinele din Bucuresti, a anuntat, miercuri, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Vladimir Manastireanu, intr-o conferinta de presa.

'Vizavi de carnea care ar fi provenit de la Avicola Calarasi, pana la ora aceasta, am realizat verificari, iar conducerea supermarketului Selgros a decis sa retraga toata carnea care provine de la acel producator (...) Pana la acest moment, circa 7.352 kg de carne de pasare a fost retrasa din Bucuresti. Speram ca, undeva pe martea viitoare, sa avem rezultatele analizelor acestor loturi', a mentionat Manastireanu.

Potrivit sefului ANSVSA, Selgros nu a informat autoritatea sanitara veterinara despre carnea de pasare retrasa de la comercializare.Selgros a anuntat ca a retras din magazinele sale toate produsele livrate de Avicola Calarasi, din cauza aspectului si calitatii necorespunzatoare, si a decis stoparea oricaror livrari viitoare de marfa pana la clarificarea situatiei. In luna septembrie, compania Selgros a refuzat in mai multe magazine livrari de la furnizorul Avicola Calarasi din cauza aspectului si calitatii necorespunzatoare. In data de 11 septembrie 2013, magazinul Selgros din Braila a trimis direct la distrugere o cantitate importanta de carne de pasare de la Avicola Calarasi.



Poti fi interesat si de