Fabrica noua de prelucrare a carnii, inaugurata in Ungaria
Luni, 09 Septembrie 2013
Luni, 09 Septembrie 2013
O noua fabrica de prelucrare a carnii a fost inaugurata recent la Bksszentandrs, in partea de centru est a Ungariei. Compania Hungaro-Food 2009 dispune de o capacitate de productie de 3.500 tone de produse finite pe baza de carne de porc, vita si de pasare, potrivit Ubifrance.
Produsele Hungaro-Food 2009 vor fi vandute pe piata locala si la export. Fabrica este certificata conform normelor alimentare BRC, avand inclusiv certificari Kasher si Halal care vor permite intrarea si pe alte piete, in conditiile in care oricum livrarile maghiare la export sunt destul de mici.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...