Fabrica noua de prelucrare a carnii, inaugurata in Ungaria

Fabrica noua de prelucrare a carnii, inaugurata in Ungaria


O noua fabrica de prelucrare a carnii a fost inaugurata recent la Bksszentandrs, in partea de centru est a Ungariei. Compania Hungaro-Food 2009 dispune de o capacitate de productie de 3.500 tone de produse finite pe baza de carne de porc, vita si de pasare, potrivit Ubifrance.

fabricaungariaO noua fabrica de prelucrare a carnii a fost inaugurata recent la Bksszentandrs, in partea de centru est a Ungariei. Compania Hungaro-Food 2009 dispune de o capacitate de productie de 3.500 tone de produse finite pe baza de carne de porc, vita si de pasare, potrivit Ubifrance.
Produsele Hungaro-Food 2009 vor fi vandute pe piata locala si la export. Fabrica este certificata conform normelor alimentare BRC, avand inclusiv certificari Kasher si Halal care vor permite intrarea si pe alte piete, in conditiile in care oricum livrarile maghiare la export sunt destul de mici.



Poti fi interesat si de