Oferta redusa de carne de porc a umflat pretul in Germania

Oferta redusa de carne de porc a umflat pretul in Germania


Evolutia cursului la carnea de porc in Germania a dat peste cap chiar si cele mai optimiste estimari ale expertilor. In iunie si iulie, cursul a fost mai mare cu 10 centi fata de previziuni. In august, cursul a ajuns la 1,88 euro pe kilogram, mai mult cu 15 centi comparativ cu cat era estimat. Pentru perioada urmatoare, este destul de dificil de avansat prognoze, dar oricum se asteapta o evolutie mai buna a pietei spot.

pretulcarniideporcEvolutia cursului la carnea de porc in Germania a dat peste cap chiar si cele mai optimiste estimari ale expertilor. In iunie si iulie, cursul a fost mai mare cu 10 centi fata de previziuni. In august, cursul a ajuns la 1,88 euro pe kilogram, mai mult cu 15 centi comparativ cu cat era estimat. Pentru perioada urmatoare, este destul de dificil de avansat prognoze, dar oricum se asteapta o evolutie mai buna a pietei spot.
Majorarea pretului in Germania (+ 8 centi in 2 saptamani) este consecinta unei scaderi brutale a ofertei de pe piata, potrivit presei internationale. Cursul a crescut si in Danemarca cu aproape 22 centi in 5 saptamani.



Poti fi interesat si de